Inte ok...

Vad är det för fel på folk... Vad är det för kul att ringa videosamtal till någon med skyddat nummer och RUNKA(!!!!)...
Är det dagens varriant av flåssamtal??? Shit nu har det gått för långt.... Vem har sagt att jag vill se sånt?? Brr hemska tanke!

Är verkligen inte upplagd för sånt idag, eller någonsin för den delen! Är sjukt trött och vill bara hem och sova... Men inte många minuter kvar nu =)
Har ju inte så många som jag kan ringa och klaga över detta med... Kankse får ta Becca på hemvägen!! Hon kommer dö!! Hahah...

Haha nej ska nog gå och skvallra lite nu =)

Over and out...

Sömnproblem

Den senaste tiden har jag haft stora sömnproblem. Och nu känner jag att jag inte orkar med det längre. Efter min jävla hjärnskakning så verkar hela mitt liv vara ställt på ända!!!! Det som är bra är ju att jag iaf fått fram några beslut gällande mitt eget liv! Oh so sweet. Men som vanligt så är vissa delar av det fortfarande ett stort mysterium. Vissa personer verkar vara mer eller mindre konstiga. Hahah inget ovanligt där.

Måste passa på att klappa mig på axeln =) Har inte druckit något sen den 6 september... Hahahaha kan ju bero på en ohygglig hjärnskakning!! Samt inga pengar och att jag måste spara de små kronor jag har kvar!!!
Blivit tillfrågad om jag vill med ut på lördag, men jag känner nog att jag inte vill det just nu. Ska ta det lugnt ett tag framöver. Det känns säkrast så. Sen vill jag ha råd att ev köpa en ny dator, men den jag helst vill ha kostar ju minst 10,000 :- vilket jag inte har råd med i dagsläget. Och ännu mindre om jag ska bli student igen!!!

Men iaf, boende är påväg att lösa sig, extrajobb har jag fixat och skolan väntar jag på svar från... Så sjukt spännande!! Hoppas verkligen att jag kommer in! Men varför skulle jag inte komma in?? Hehhe, min självgoda kossa!

Fasen vad jag saknar Frida =( Fick ett sms när hon skulle dra sig mot Liverpool. Men jag vet att hon har det svinigt kul på sin resa, men ändå saknar henne massor!! Puss på dig om du läser detta!

Nej nu ska jag försöka sova lite, eller kanske läsa =)

Over and out...

Höstnyheter

Woohooo!!! Nu händer det grejer må jag säga.... Har börjat skaffa min höstfrisyr, färgen är klar och den 3/10 ska jag till frissan och klippa mig... Det lutar åt att det blir en bob typ... =) Vad jag har längtat efter att ta det stora steget att klippa mig... Hade ju tankar på att göra det för ca ett år sen men då blev det inget. Vågade inte riktigt men nu ska jag banne mig slå på stort!!!

Har sökt in på en skola med!! Detta i Malmö, tänka sig va... Tjejen lämnar huvudstaden och flyttar till Skåne.... Hahaha, ja jag har ju tänkt på det i några år till och från och har nu bestämt mig för att ta med mig flyttlasset till de södra delarna av Sverige. Härligt härligt!! Då kan jag ju öva på min klingande skånska med. Hahahahaah... Och framförallt mig strålande danska!! Eller hur!

Nej kanske ska försöka jobba lite nu... Ja eller nåt... Hehehe...

over and out...

RSS 2.0