Varför fattig??

Varför har jag inte pengar så att jag kan köpa mig en lägenhet för???
Hittat en som ser bra ut, men jag har inte råd att punga ut med de pengarna. Visst jag skulle säkert få lånet, men ofta jag vill betala över 6000:- i månaden bara på en lägenhet!!! Nej tack!
Varför har jag inte högre lön för??? Fan ska nog köpa mig en triss när jag åker hem, kanske kan vinna nåt litet kul iaf ;-)

Nej nu är mitt möte här 20 min för tidig...

Är det inte konstigt???

Hur kan det komma sig att man i ena stunden har hur mycket som helst att göra för att i nästa sitta och bara dööö av tristess... Just nu har jag nada att ta tag i... Ska iofs på möte om ca 40 min men ändå. Kan det inte portioneras ut bättre över dagen??

Nej nu ska jag göra nåt så värdelöst som att gå och lämna ett paket på andra sidan kontoret. Kommer ta mig max 10 min. Ja då räknar jag in att prata med kollegor som inte vet bättre än att svara på tilltal...

Puss i ljumsken!!

Lunchen förbi =)

Jahapp... Då var lunchen slut. Men oj så trevlig den var =)
För ovanlihetens skull kom jag lite sent... Vilket jag måste erkänna att jag tycker är lite pinsamt. Brukar ku alltid komma i dig eller iaf först!! Men tji fick jag =)
Kontentan av det hela är iaf att det vore trevligt att göra om det hela =) Haha ja nu får vi se vad som händer, men det verkade ju poitivt från båda håll...
Dessutom var det sjukt skönt att sitta i den härliga solen och äta sig en lyxig sallad =) Hihih och lite färg har jag fått med =) Så nu är jag ganska nöjd ;-)

Hmmm får jag unna mig nåt gott till efterrätt eller ska jag hålla mig??
Nej jag tror jag tar nåt gott till fikat sen istället =)

Som nyheterna säger: Sola säkert med miljögifter i solkrämen ;-)

Dagens nostalgilåt; Allt som som är ditt - Säkert!

Bäst just nu!!

Mina favoriter just nu:

Att hänga med: Mina underbara vänner
Att lyssna på: Blandningen på min iPod, som jag inte kommer åt =( Måste fixa en ny laddare....
Albumet: Kleerup - Kleerup
Motiv: Min blivande tatuering
Och så klart VÄDRET!!!!

Jag är sjukt nöjd just nu, vet inte varför kanske för att jag var på East Street och träffade killen som ska tatuera mig =) Han var på min idé tyckte att det verkade bra och att det kommer funka =) Iiiiihhhh jag är så nöjd. och nu när jag varit där och promotat min grej så blir hjag bara happy happy!!! =)

Snart är det dessutom lunch... Hehe sweet =)

Have it your way....

Vad hände?

Dagen efter träningen.... Ok jag ska erkänna den var inte superjobbig men ändå... Har ingen träningsvärk idag!! Vilket känns skönt, för då kan jag ju träna imorgon med utan att känna mig dålig. Däremot har jag varit väldigt dålig på att göra de övningar som sjukgymnasten gett mig =(
Hoppas att jag lär mig och attj ag kan göra bättre ifrån mig snart...

Ska idag träffa tatueraren som ska tatuera mig den 10/6!! Spännande!! Är väldigt taggad, hahaha, för det. Kommer bli sjukt kul, hmmm, och bra hoppas jag =) Undrar bara vad familjen kommer säga om det =/

Nje nu ska jag kanske försöka jobba lite igen =) Om jag har nåt att göra =)

Kramen

Håll i hatten!

Japp, då var det snart dag. Träning på hög nivå!! Jag ska få tummen ur och äntligen ta mig till S.A.T.S. och träna sönder mig själv!! Hahaha hur bra kommer det gå??? Men jag ska försöka träna minst två gånger i veckan till att börja med. Sen får vi se om jag kanske till och med kan dra mig dit fler gånger... Hahahah ja jag har ju den bästa motivationen av alla!! Eller nåt...

Men nu känner jag bara att jag vill komma iväg.... Aaarrggghhh!!! Så typiskt när jag väl bestämmer mig för att göra nåt så sover jag sjukt dåligt kvällen innan. Varför?? Är jag rädd för nåt eller??

Ska lyssna en massa på Kleerup när jag tränar. Hoppas att jag blir mer taggad av det =)

Nej nu ska jag hitta på nåt jobbrelaterat att göra =) Hahaha Lycka till!!

Sweet sweet.... Ses sen...

Jag kan, jag kan!!

Woohoo!!! Äntligen har jag fått med mig mina träningskläder till jobbet.... Så idag ska jag och Kalahari aka Kawani gå och träna efter jobbet. Ha för er som aldrig trodde att jag skulle komma igång... I'm good!!

Btw bästa skivan just nu är Kleerup -  Kleerup!!!

Snart  är det lunch... Ska no gå ut och se om jag hittar några snygga skor som jag kan ha både på jobbet och ute på krogen. Dvs med en liten klack =) Hahaha känner jag mig rätt så kommer jag komma ut med ett bar skyhöga men det är smällar jag får ta antar jag...

Nej nu ska jag skälla lite på en leverantör hehehe me like =)

Ha de!!

Måndag hela veckan =)

Haha, shit vilken helg det varit!! Tack Frida för att du följde med ut och för att du är den underbara vän du är! Så kul att få träffa dig igen =) Har saknar dig plenty! Men det vet du redan hoppas jag...

Idag är det fortfarande sol och fint. Och jag är trött efter lördagens ståhej. Men hoppas på att det kommer bli bättre =) Kan ju inte vara så här seg resten av veckan. DET håller inte!!

Kanske ska försöke komma på nåt jobbrelaterat att göra nu istället...

Hahaha... Dags att försöka vara nyttig iaf!!

Glad men ändå inte...

Det känns konstigt, är glad men samtidigt känner jag mig sjukt nere.... Fattar inte vad som hänt. Borde ju vara gald som bara den =(
Jaja hoppas att det löser sig snart... Har ju lite att se fram emot ;-)

Bästa låten just nu: Maia Hirasawa "The worrying kind"

Nu ska jag jobba lite igen =)

Och regnet det bara öser ner. Kanske är det som gör mig lite ledsen =(

Well well jobbet kallar. Kopiering, kopiering, kopiering, det är mina primära arbetsuppgifter just nu...


Imorgon gäller det!

Imorgon kommer vi ha fest med jobbet. Temat är Glitter och Glamour... Frågan är bara vad fasiken ska jag ha på mig???? Det är inte lätt det här det märker jag.... Har j inte lust att köpa mig en paljettklänning bara för en fest. Så det blir hem och röja i garderoben hela kvällen. Får se vad jag hittar... Efter en raid i min garderob kan man hitta alltmöjligt ;-)

Aaahhh, måste göra en skadeanmälan på min fot.... Men det kan vara något bra. Kan vara så att jag får pengar tillbaka, eller pengar för hjälpmedel för min rehabilition =) Sweet!!!
Ja var hos sjukgymnasten idag. Fått balansövningar som jag ska göra samt beordrad att köpa en balansplatta, men det hade jag redan räknat ut att jag skulle behöva köpa. Fick även veta att det är ok att träna pilates, så nu ska jag kolla när var och hur det finns på S.A.T.S så jag kan sätta igång =) Härligt!!
Beach 2009 here I come!!! hahahaha

Nej snart dags att gå hem. Ska nog städa undan lite här innan jag drar =)

Until nex time then....

Arbetsbördan lägger sig...

Nu har den första ruschen passerat. VIlket är skönt. Men önskar att det inte kommer fler sådana där det måste ske nu nu nu!!!! Men antar att det aldrig kommer att ske.

Nu måste jag leta reda på en leverantör som kan hjälpa mig meden liten leverans... Gahh... Tror inte att jag kommer hitta ngn och då blir det dyrt. Det är fint!!

Ahh
.... Radion är min bästa vän på arbetstid.... Ja speciellt nu när min sladd till min älskade iPod är long gone =(

Varför händer det så mycket hemskt i vår värld nu för??
Mycket hemskheter känns det som. Algot, Engla, Saga och Maximilian.... De senaste uppmärksammade nya ÄNGLARNA.... Iaf från Sverige. Sen påstår jag inte att det är bättre det som skett i Kina eller Burma. Allt är lika hemsk i mina ögon. Varför är världen så grym??
Varför
gör man illa en annan människa?? Det är så många frågor som virvlar runt i mitt huvud just nu...

Nej nu ska jag försöka fokusera på något annat, kanske försöka läsa lite nyheter och hoppas på att hitta några roliga nyheter!!

Have it nice!!

Älskade tvättstuga!!

Vad kan jag säga... Trevligt att tvätta, eller att iaf ha tvättat klart. Det tog sin lilla tid, tack vare att en av maskinerna gick sönder!!!! Alltså du skojar!! Why me?? Allt jag kände var bara Åh nej, inte nu!!!
Men det blev ju rent iaf! Och allt hann nästan torka....

Well nu sitter jag här på jobbet och har inget att göra... Väntar på att posten ska komma så jag kan sortera den och registrera alla fakturor som kommer.

Aaaarrrrgggghhhh.... Vår "fina" kaffemaskin har gått sönder igen!! Inget ovanligt där.

Ahhh nu börjar det röra på sig här. Det har kommit mail och posten är påväg upp!!
Så det betyder Tajm to work!!

Vänta!

Alltså kan det bli bättre?? En timma kvar tills jag får gå hem!!!

Märks det att jag inte har så mycket att göra idag? Eller nu iaf...

Kanske ska ta och surfa in på Vetekattens hemsida och beställa lite tårta till på fredag. Så mycket tårta som vi äter här!! Vi borde nästan bli sponsrade snar... Hahahaah... Eller få  en träningsmaskin till vilorummet så att vi inte blir mer ohälsosamma....
Hmm vad ska jag ta för tårta?? Slabbiga med en massa grädde eller den lättare varianterna. Ska nog kolla vilka som ser grymt goda ut =)

Ja EM-truppen!! Vilka kommer med?? Hur viktigt är det nu... De kan ju hinna skada sig innan det börjar...

Nej nu ska jag inte vara sån!

Puss i ljumsken så länge, dags att tömma diskmaskinen!! Wohoo!!



Ahhh 5 min kvar!!
Inte många andra kvar här nu...
Men fågan är Vad ska jag äta till middag???? Hoppas jag kommer på nåt gottigt...
*suck* vill inte tvätta!! Men antar att jag måste det =(
Skönt att få spy ur sig det sista innan man går hem. Kankse ska försöka komma på nåt gott att äta... Eller slinka in på Ica hemma och se om de kan inspirera mig...

Nej nu tänker jag stänga ner här och gå HEM!!

Peace out!!

Jobb jobb jobb...

Aaaaahhhh!!!! Hur lätt är det att göra sitt jobb när man inte får alla hjälpmedel!!! Just nu orkar jag inte mer!!!!
Seriöst vad tror de att jag klarar av??? Trolla med knäna???

Nej nu ger jag upp den uppgiften. De får lösa den bäst de kan själva!!!

Ja jag är lite agro idag =( Eller nu iaf...

Och sen ska jag hem och tvätta, ja vad kul!!! *suck*

*suck*

Ja imorse klappade jag mig själv på axeln för att jag inte rökt sen i fredags... Men jag gjorde jag idag på lunchen.... Jo jag tog en cigg!! Fy mig!! Verkligen dåligt gjort av mig =( Nu mår jag dåligt över vad jag gjort...
Men för att se nåt bra av lunchen, fick ju träffa Sosse, min älskade Sosse!!! Som äntligen har kommit hem!!

Jaaa det var min bekännelse för idag... Får se om jag kommer på nåt mer kul att skriva om snart =)

Vilken härlig helg det varit!!!

Ahhh!!! Har nog inte njutit på länge så mycket som jag gjorde i helgen nu. Det var en underbar helg med massor av soooool och vila. Ja iaf efter att vaknat upp sjukt bakis på lördag morgon. Men hade ju kul i fredags, så det var kanske värt det =)

Men nu är det jobb igen. Och måste säga att även om solen skiner så har värmen ute lagt sig. Då är det inte alls jobbigt att jobba igen.

På fredag är det glitter och galmour-tema på jobbfesten... Allt jag känner är... Hjälp vad ska jag ha på mig????? Har ju inget glittrigt som jag kan tänka mig att ha på mig... Äsch det löser sig som allt annat =)

Ahhh!! Den 10/6 ska jag äntligen tatuera mig!!! Wiiiee!! Vad jag längtar!! Hoppas bara att det kommer bli precis så bra som jag har föreställt mig. Men det kommer det nog bli.

Hmm nej nu ska jag kasnke gå och ta hand om posten, inte för att det kan vara så mycket men den ska ju ändå skickas iväg =)


Sooooolen!!!!

Ja jag har försummat sidan igen.... Ska kanske försöka bättre mig lite =)

Men nu är jag bara trött, tack pollen och allergitabletter, men samtidigt glad, tack vår och sol!!!
Det känns verkligen härligt nu. Skulle vilja vara ute hela dagarna, får väl passa på i helgen då jag är ledig =) Åka in till stan kasnke och bara traska runt och ha det bra. Kanske hitta ngn trevlig att ta en fika med. Eller att dela en flaska vin med =)
Vi får se vad som händer...

Tajm för duschen nu!!

RSS 2.0