Vin + Linda + tvätt och städning...

.... ingen bra kombo... Hade planerat att städa efter jobbet idag, men jag tyckte det var trevligare att öppna en flaska vin och bara ha det mys... Har inte ens hunnit med att ta ett bad... Va faaan gör jag när jag är hemma? har väl idag mest suttit här i soffan och tänkt på de jag saknar. Och de personerna jag gillar mest. Men va hjälper det mig att jag sitter här och saknar dem när jag vill vara med dem. Jaja jag kan inte ändra på så mycket nu.
Menar de flesta jag skaknar bor låång bort och för att vara dem nära måste jag flytta, vilket jag inte vill göra. Missförstå mig rätt nu bara.

Jaja sitter nu iaf hr och lyssnar på bra musik. Sånt som jag gillar. Skiter i vad alla andra tycker =) Men Ane Brun och Kings of Leon är det som brusar mest via Spotify. Hur bra är det inte att den tjänsten finns?
För mig är det lite lycka att jag kan streama en massa bra musik och hitta nya favoriter utan att det kostar skjortan =) Ja de snåla studentgenerna sitter fortfarande i. Men inte mig emot.

Frågan är bara hur bra jag kommer må imorgon när jag ska jobba??? Väntar dessutom hem ett fyllo senare inatt. Haha... Lite gött att det inte är jag som kommer må som ett as imorgon iaf. Eller kommer jag må sämst? Jaja det visar sig =)

Nej om jag kanske ska ta och kolla på nåt hyfsat bra och göra ett nytt försök till att sortera strumpor (vilket måste vara bland det tråkigaste som finns...), det är ju ett nödvändigt ont =)
Ok ger det ett försök till innan det åker ner i en av tvättpåsarna igen =)

Over and out...

Lördag, jobb och jaa...

Ja då var det löradag igen... Jag har jobbat hela dagen. Var på lunch med Malin och vi skvallrade lite om både nytt och gammalt. Det var något som jag kände att jag behövde. Trevligt att träffa henne igen. Det var ju trots allt lääänge sen sist. Ska försöka se till att täffa henne lite mer. Alltid lika kul att se henne och prata med henne. Men hon gjorde min lunch =)
Har en sentimental vecka. Vilket behövs ibland. Är lycklig, men saknar vissa av mina underbara vänner mer än tidigare. Är det abstinans eller vad är det? Nu är det lite hemma mys med vin och dålig tv... Hahaha... Sånt som man kan uppskatta ibland, men önskar lite att jag hade en snack-kväll...

Jobbet gick bra, har inte haft en så bra dag i denna butik tidigare, även om det var luuungt på jobbet, men några toppar lite här och där =) Vilket var skönt, gillar inte när det ohyggligt lungt, men vem gör det som är så hyperaktiv som jag är?!

Nej ska klunka lite mer vin och chilla i min soffa och kanske fortsätta fundera på om jag ska möblera om eller inte... Stora val och viktiga frågor. Eller är det dagens i-lands-problem?

Jaja, dags att sluta innan det blir för mycket babbel på mig för ikväll... Återkommer om jag kommer på nåt annat kul att berätta, jag förutom Fridas detaljer som inte är för allas öron och öron. Haha, inga kommentarer Frida, men du är bäst ibland! Ja är det konstigt att man saknar folk ibland? Hehehe...

Nej skål och välkomna alla glada!

Over and out...

Rosa bandet

Sitter ensam hemma och kollar på Rosa bandet-galan...



Gråter en skvätt, tänker på alla öden som drabbas av detta hemska. På de som jag känner som drabbats. Rädslan att själv drabbas är enorm. Jag har ventilerat denna oro med T. Kanske ska ta tag i detta och göra en koll ändå. Att tänka på detta idag och känna så som jag gör nu känns skumt. Är ju lycklig!

Nog om det, tycker att alla som kan borde köpa minst ett rosa band. Det kan drabba någon i din närhet, för även män kan drabbas. Ta därför ditt ansvar och köp ett kostar inte mer än 25 kr. Och det kan rädda liv, ett liv som betyder massor för de närstående!

Nej kanske inte ska puscha för detta mer nu utan fokusera på lyckan att ett nytt liv kommit till i min närhet! Ni är bäst och har gjort ett enormt bra jobb! Tänker på er och har gjort det hela dagen både idag och igår, kändes på nåt sätt i magen att det var på g! =)

Over and out...

Plötsligt händer det!

Jag hade rätt!! JAG HADE RÄTT!!! Sa till Beccs att hon inte skulle gå tiden ut, och fick för inte allt förlänge sen ett sms om att han är här!! Hon har blivit mamma! Jag är så lycklig! Ohh den bebben kommer få det så bra... Känner att jag nog ska upp snart ändå, kanske två flugor i en smäll när syster ska konfirmera sig... Ska försöka få med T också... Så kan vi göra Stockholm tillsammans =) Kanske ska lyxa till det och bo på nåt mysigt ställe med, det tåls att täka på!

Ja, nej nu ska jag gå och göra frukost och äta... Vad ska jag äta? Gröt och ägg? Hmm känns rimligt och gott =)
Ville bara skriva av mig om the BIG news!

Over and out...

Bäst och sämst...

Hahah dog nästan nyss av skratt... En reklam på tv gick igång... Ni vet den där Wasa-reklamen, med hon som skriker och drar i strupbyxor när sonen kommer in med frukost till henne. Såg den med T ihelgen... Och an sa: Haha, det där det är du... Haha... Och ja vad mer kan jag säga än att jag blir så när jag är hungrig... Jag erkänner jag är en hems människa när jag inte fått mat i mig. Som tur är märker inte alla det =)
Det är det som jag anser vara bäst idag... Hahah...

Sämst däremot är hur det gick att prova ut en ny bh idag... Hur svårt ska det vara... Vart ska jag vända mig? Behöver en utan axelband, eller iaf en där jag kan alternera dem och sätta dem i kors i ryggen. Sen till det stora problemet... Behöver en ljusrosa eller hudfärgad... I MIN STORLEK!!! Gick igenom hela sortimentet på jobb idag, gick inte alls bra... Provade alla även de som inte är rätt storlek, tänkte att jag nog kan offra mig lite och taen förstor runt om och sy in, bara jag hittar någon. Men icke =( Jaja har iaf fått en ny jacka idag =) Så lite lycklig är jag allt... Får lägga ut en bild på den när jag fått den, för det är T som köpt den på sitt jobb. Så snäll han är mot mig.

Önskar vi kunde ses en kväll innan helgen, men det går nog inte, och i helgen ska han leka med sina vänner samt gå på spelning på Vega i Köpenhamn. Men jag ska jobba... Extra, vilket innebär bra pengar =) Hela helgen, och sen kommer han nog till mig på söndag efter jobbet. Sweet so sweet. Då ska vi mysa, och så ska jag se till att han är kvar hemma här när jag kommer hem =)

Ska nog gå och göra mig lite te som jag kan dricka innan jag ska bänka mig framför tvn och kolla på Bonde söker fru kan ju bli hur kul som helst? Eller?
Och sen senare ikväll ska jag försöka kolla på lite  SiFi nämligen:


Wohoo.. Kollat i vårens HM-katalog med, finns en massa fint där i. Ska nog göra en beställning från den med. Iaf på det som jag känner WOW för =)
Jaja dags för te!

Over and out...

God morgon?

Idag börjar en ny tid i mitt liv, för en period iaf... Ska gå upp i tid på jobbet så kommer jobba lite mer än vad jag gör i vanliga fall. Känns inte som att det kommer bli jobbigt, menar har ju de senaste månaderna hoppat in och jobbat extra i både vår och de andra butikerna. Genom det har jag kommit upp i fler timmar än vad jag är anställd på, inte mig emot =) Alltid skönt att få lite mer pengar att röra sig med.

Vaknade idag tidigt. Hade glömt att ställa klockan, och nu ligger jag och funderar på vad jag ska äta till frukost. Är lite hungrig... Ska jag äta mackor och ägg eller gröt eller nöja mig med måltidsersättning. Känns kanske bättre att äta nåt ordentligt nu så kan jag äta måltidsersättning till lunch, och ev lite frukt och grönt till det om jag inte blir mätt. Sen får jag käka nåt mer till middag om jag inte känner mig nöjd. Hehe stora planer, ska försöka bli av med mina extra kilon nu och inte lägga på mig någon vintervikt. Kan men ens lyckas med det? Iaf så ska jag göra mitt bästa. Ska försöka komma upp i tid så jag hinner träna lite innan jag går till jobbet med. Borde ju itne vara några problem. Ska komma på en bra runda, samt ta tag i träningen med boll här hemma igen. Det är ju bra för min stackars rygg som annars tar en massa stryk...

Nej nu ska jag ta tag i frukosten... Måste ju äta lite innan jag får ont i magen =)

Over and out...

Har intagit husmorsrollen...

BIG TIME!! Håller som bäst på att koka gröt... Och inte vilken gröt som helst utan risgrynsgröt! Som jag längtat... Ska bli gott så gott, funderar även på att gör lite "skosulor" som det kallas i min familj. Det är super goda piroger som mormor alltid gör till jul, och hon skämmer bort oss med dem för de är inte gjorda i en handvändning, men så goda så! De äts så klart med det klassiska äggsmöret... Åhh vad jag längtar!
Utöver det gick vi upp orimligt tidigt och tvättade... Men det är skönt att ha allt rent och nästan allt inplockat på sin plats. Ska nog ta tag i det med =) Har ju lovat att inget ska hänga framme längre än idag... Haha!

Ska ta och göra en storstädning med denna vecka. Packa ihop lakan som jag inte använder och ta ner dem i källaren, för när vi var på IKEA i lördags slog jag på stort och köpte nya!! Så dem ska jag bädda med nästa gång det ska bytas lakan, måste erkänna att jag längtar lite tills dess... Tror det kommer bli grymt.
Men självklart vsr det inte det enda jag gillade där. Önskar min nu en större lägenhet som jag kan köpa nya möbler till och göra grymt hemtrevlig! Köpte så klart lite mer men orkar inte rada upp allt här...

Har även köpt mina pulver för magen och beställt måltidsersättningen... Så nu ska jag ta tag i det här med min mage igen. Och har hittat ett ställe som jag kan köpa mina vanliga produkter på här i Malmö! Känns super att jag inte behöver ta mig till Lund eller beställa från internet. Även om det säkert är lite dyrare än internet så är det värt det, för om de känner igen mig efter ett tag så kommer de säkert ge mig bra priser i slutändan. Det är win-win för oss båda =)

Är så glad att paketen kom fram och att det blev omtyckta och att innehållet förgyllde dagen. Men ens väner ska man ta hand om och skämma bort lite =) Speciellt när de minst anar det... Hehe...

Nej nu ska jag ut och kolla till gröten och komma på om jag behöver få i mig nåt mer... Lite gott pulver kanske?!

Over and out...

Fredagsmys...

Ok jag gillar inte just den termen men ändå det är vad som gäller i min lya ikväll. Sitter här hemma dricker lite vin, eller lagom mycket... =) Myser med mina paket jag ska skicka imorgon. De ska till några av mina underbara vänner som gör mig till en rikare människa! Det är till några av dem som jag saknar mest av allt... Hoppas att de kommer uppskatta min gest. Men det borde de göra för det är finfina människor! Som gör en massa för andra och som gjort en massa för mig och nu vill jag visa dem hur mycket de betyder för mig. Inte illa om jag får säga det själv.
Funderar på att göra nåt mer för de som ännu inte fått ett paket inslaget av mig. Vet att jag inte kommer hinna med en, men hon kommer få nåt fint senare.

Jag saknar idag några som jag inte träffat på ett tag, har tänkt på dem idag och det värmer bara att jag vet att de finns där för mig. Hoppas, och tror, att de vet att jag finns där för dem för de är underbara mina vänner!! Det är vänner och framförallt goda sådana som sätter guldkant på livet.

Fiffilurar på vad mer jag kan göra för att visa dem vad de egentligen betyder för mig. Kommer nog komma på nåt bra. Det brukar jag göra. Ska nog ta och rota lite här i mina vrår och se vad jag kan finna =)



För mina vänner! Saknar er och älskar er! Alltid!

Även om jag har en bitter vecka uppskattar jag det lilla extra mycket just idag. Har känt det i hela kroppen idag och det gör att jag ändå känner lycka! En sann lycka, för mina vänner är min familj på ett sätt jag inte kan förklara. Det är svårt att sätta ord på allt men just lycka och kärlek är de ord som jag känner ligger närmast mitt hjärta idag och nu. Äkta kärlek och lycka, sanna känslor som betyder mest. Precis som de gör! Bara så att ni vet ni betyder allt för mig! NI ÄR BÄST! Bara så att det går in alla dagar i veckan!

Over and out...

Mina alster...

Japp nu har jag fotat delar av vad jag stickat till mina vänner.... Ett par sockar till Frida som jag saknar så! Och en kofta till Beccs bebis som kommer om någon vecka!

Tänkte att jag skulle visa vad jag gjort so far och fortsätta lägga upp vart efter jag blir klar med allt. Sitter just nu med benvärmare till Beccs och ska sen ta tag i sockor till bebisen, till Teresia och ett par vantar till T. Hoppas att alla kommer bli nöjda med sina nya kläder, eller snarare tillbehör =)


Den superfina koftan, om jag får säga det själv. Jag tror att bebben kommer bli den snyggaste av alla i hela Stockholm. Men det är bara min personliga åsikt =)


Fridas socka med bara foten kvar. Denna socka är enormt enkel att göra och blir alltid så fin så fin. Har gjort en hel den sådana och kommer göra massor med fler till alla som vill ha =) Hehe...

Nej nu ska jag fortsätta med benvärmarna till Beccs. Och ladda för jobb 15-18... Och såklart en underbar helg med shopping och en tur till det nya IKEA som öppnat i onsdags, samt besök från den tervlige, gosige, kramige och allt annat; T!!

Over and out...

Lägenhet bytes...

Jag har en bra planerad stor och framförallt billig etta i Malmö som jag gärna byter mot en tvåa i Malmö. För mer info skriv en kommentar...
Min etta är super, men jag känner att det är dags att byta upp mig lite till en tvåa och tar alla seriösa förslag i beaktande och grunnar dem noga.

Hade ett byte på gång men de hittade ett annat byte som passade dem bättre... Förstår dem, men fasen den hade varit super för mig att få!! Jaja jag ger inte upp är bara lite bitter! :( Fortsätter leta genom alla kanaler jag kommer på. Hoppas på bra hjälp av alla goda (och inte fullt så goda) vänner som finns ;)

Just nu har jag det bra här hemma iaf, det är lite kallt och jag önskar att det vore lite mysigare här hemma, med det menar jag så klart att jag önskar att jag hade lite trevligt sällskap. Men det verkar komma till helgen! Wohoo!! Och en massa puss på det =)

Så fin som min hall är nu har det inte varit på läääänge. Den är städad och fin, har (håll i hatten) varit lika fin i en vecka... Börjar jag bli ordentlig månne??

Dags att fokusera lite på Gurras kofta, enligt order ska den vara klar innan han tittar ut och bestämmer sig för att komma till världen... Ska göra mitt bästa. Beccs vill ju ha sina benvärmare med innan det drar igång så det gäller att ligga i, man vet ju aldrig när de små liven tycker att de tryckt färdigt där inne...

Over and out...

Seeeg start...

Ja det tog mig ett bra tag att komma upp och vakna idag... Har sovit enormt dåligt inatt och vet inte vad det beror på. Har iofs ett beslut att fatta, men det har jag nog redan tagit =) Ska bara ta reda på lite mer information innan jag ör av mig igen. Men tror att det kan bli en liten flytt för mig snart =) Till en tvåa MED balkong! Som jag längtat... Men sen är det lite andra skaer som ska lösas med... Frågor jag måste ta hand om och som jag ska höra med någon annan om hur den personen ställer sig till det. Vill ju iofs att den personen ska vara med i processen så tidigts om möjligt, men vet inte hur eller när jag ska ta upp det. Känns lite svårt och klurigt, men jag vill nog iaf fråga innan jag tar ett beslut...

Oj oj oj, nu kan jag inte sitta här längre, måste göra mig klar för att trampa ner till jobbet... Börjar ju snart och har fortfarande lite frukost kvar att äta :/
Men återkommer nog snart, typ ikväll, med mer information =)

Over and out...

En KALL fredagkväll...

Sitter här hemma och fryser... Tror inte hyresvärden har slagit på värmen än :( Vilket inte är bra, varken för min eller T's förkylningar... Fick höra att T känner sig sämre igen, och vi som precis börjat bli friska nu. Var ju bara förra vecka som vi låg hemma typ däckade båda två. Illa illa!

Well well hade planerat att skriva en massa här nu men jag kommer inte alls på vad det var jag tänkte på längre... Ja jag vet iaf att jag är glad, men samtidigt lite ledsen. Skulle behöva gråta lite. Ska jag slå på en film och kolla på så jag kan gråta eller ska jag bara sätta mig i ett hörn och vara ledsen utan att veta varför?

Känner mig dessutom lite ensam nu, hade önskat att T var här ikväll med mig. Men jag vet ju att han kommer på söndag och då får vi ha en riktig film och myskväll i soffan =) Men så var han här igår med så jag ska inte säga att han inte är här, för det är han ju =)

Imorgon ska jag iaf jobba och sen förhoppningsvis dricka vin med Teresia min Teresia! Som jag saknar massor med mest just nu. Vi ses ju inte alls lika ofta som när vi gick i skolan ihop... Men det ska vi kanske försöka ändra på. Men nu är det mycket för henne i skolan och jag har ju mitt jobb att tänka på.

Det här med att söka lägenhet går ju sådär bra just nu... Önskar att jag hade en större lägenhet, det skulle behövas. Men det är svårt att få tag i någon här i stan. Vet inte om det är jag som är kräsen eller om det är andra som är det och som inte vill ha min lägenhet. Menar min lägenhet är ju inte alls dålig, den ligger bra till och har nära till det man behöver. Men som sagt jag vill ha nåt större, gärna en tvåa med balkong, bra kök och badkar. Och den ska inte ligga allt för långt ut. Hmm ja det är kanske jag som är kräsen ändå =) Ja just det den får inte vara för dyr heller... Jag menar som halvtidsarbetande är det inte lätt att få en bra inkomst så man kan ha vilken lägenhet som helst.

Nej nu ska jag nog gå och värma mig lite mjölk och ha i lite honung... Goottt!!

Jaja ha det gött nu!

Over and out...

RSS 2.0