Jahapp....

Jaaa vad händer nu då... Skulle kunna öppna en flaska vin och ta mig nåt gott att dricka men ska ju jobba imorgon och känner inte för att öppna bakfull... Inte ens kul att jobba bakis. Så det blir väl att stanna här i sängen och kolla på tv. Robinson börjar ju ikväll med, så kanske ska glo lite på det då... "Bara" 20 minuter kvar ju... Ska kanske försöka plocka iordning lite här innan, eller ta en dusch så jag slipper ta det innan jag drar till Entré för att jobba lite. Ja nej om jag skulle ta och göra lite nytta innan jag faller i koma i sängen då. Borde jag höra mig för om jag får nattligt sällskap med månne... Jaaaa vi får se vad som händer =)


Försökte lägga upp en ny bild men det funkar inte så bra med min nya finfina dator. Kanske ska ta och läsa igenom den lille boken en gång till för att se om det kan komma någon förklaring där till hur jag ska göra =) Måste ju erkänna att jag fortfarande har lite att lära om min nya fina vän!
Well well dags att göra nåt annat nu, men vem vet jag kanske återkommer igen =)
Åhhh btw skulle vilja se The 90´s - ett försvarstal med Henrik Schyffert. Kanske ska ta och köpa mig DVDn imorgon som kommer med Aftonbladet... Hmm tåls att tänka på!
Over and out...

Trött tröttare tröttast...

På alla som klagar..... Kände mig konstigt nog tvingad att gå in på Aftonbladets sida igen och kolla runt på den gällande arbetslösheten bland unga. Jag dör, ska inte bli lika långrandig som i mitt senaste inlägg, men va fan väx upp. Eller som det så klassiskt heter: klipp dig och skaffa dig ett JOBB!! Ja det var ju det som var så svårt. Men att söka och få ett nytt jobb eller ett jobb (punkt) är i sig nästan ett heltidsjobb. Det är bara att fortsätta, förr eller senare kommer det ett jobb till dig med, men ger du upp kan jag lova att du inte får nåt. Menar det är inte så många arbetsgivare som knackar dörr och söker kompetent personal. Så mitt tips är gör nåt själv åt din situation!
Vill du ha tips råd eller någon som pushar dig hör av dig till mig så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig! Är bra på sånt och gillar att hjälpa mina medmännsiskor!
Over and out...

Fredag och helg eller?

Ja klart det är helg, men inte som för de flesta andra med ledighet, nej för jag jobbar hela helgen men det är ok. Jag har ju inte så mycket annat att göra. Och det gör mig bara gott att vara på jobbet.
Njuter dessutom av min dator och har lärt mig an massa nytt som är nyttigt för min nya fina dator =) Åhh vad jag tycker om den! Njuter av att jag har köpt den och är enormt lycklig att jag har gjort det nu... Äntligen!!

Men nog om det nu, det som triggade mig idag att verkligen gå in och skriva är Aftonbladets artikelserie om hur svårt det är att få jobb. Ok det är kanske svårt att få jobb nu men hallå jag är 27 och har haft jobb sen jag var 15. Menar det gäller att inte vara kräsen. Mitt första jobb var som städare en sommar, och det första fastaMcDonalds oglamoröst så det skriker om det, men det är jobb. Och det ger erfarenheter som är viktiga för framtiden. Sen dess har jag varit arbetslös i drygt en månad... Utan inkomst, vilket aldrig är kul. Men va faan jag har aldrig gett upp. Det är det som är det viktiga. Jag har i perioder sökt över 200 jobb på några månader. Men för alla nej jag fick sökte jag nya. Även för alla jobb jag sökt och inte fått svar har jag sökt nya. Bara i våras när jag senast var extremt aktiv arbetssökande sökte jag ca 100 jobb på mindre än två månader. Fick komma på fyra intervjuer. Blev erbjuden två jobb tog det ena. De andra kunde inte anställa på grund av lågkonjukturen. Men jag lyckades, så jag blir lite "lätt" irriterad när jag läser att någon skiter i arbetsförmedlingens hjälp och inte söker jobb och så vidare. Ja men gör det då, men för faaaan sluta upp och klaga med!!! För ingen tycker synd om dig om du bara sitter på ditt feta arsele och inte gör nåt åt saken. Det är sanningen, dagens stora sanning. Om du blir erbjuden praktik timanställning eller vad som så ta det, det kommer bara hjälpa dig. Du har inte råd att vara kräsen. Och jag har heller inte råd att du är kräsen, för det är bland annat jag som ser till att du kan vara arbetslös. Jag är en av dem som betalar dig för att du ska kunna vara hemma. Så tänk på alla som hjälper dig genom att inte ge upp och ta de jobb som erbjuds. Alla har inte toppjobb som betalar en massa men vi klarar oss för det! Jag är en stark människa och kommer aldrig att ge upp. Om jag ska gå till soc igen så ska det vara lika illa, minst, som senast. Dvs nyligen uppsagd utan lön för det jobb jag gjort och alla sparade pangar slut och ingen mat hemma.
Nog klagat, kanske återkommer någon mer gång om detta. Men jag vet vad som krävs med att jobba lite och vända på kronorna. Jag jagar timmar som det är nu varje månad. Har verkligen inget lyxjobb men jag trivs med att ha ett jobb att gå till och att ha nåt att göra. Därför kan jag lugnt säga till alla där ute, ta chansen sök det där jobbet det kan ge dig den erfarenheten som du behöver i framtiden för att få ditt drömjobb i framtiden! Alla erfarenheter är goda erfarenheter, i alla fall i mina ögon. Så nu ska denna surgumma låta allt detta vara och ta mig en godis och bli lite snäll =)
Over and out...

I've done it!

Japp nu är det gjort! Igår köpte jag en ny dator... Åhhh jag är så nöjd och glad!!!! Vet inte vad jag ska ta mig till men lyckan är total just nu. Däremot så är det inte bra för min mage.... Jag har nu varit hemma i ca två timmar och inte ätit middag än... Och det är inte ok... Funderar på att antingen äta lite måltidsersättning eller kanske värma resterna från igår och klämma i mig.. Gott gott...
Nej ska nog ut i köket och rota lite så jag kanske får nåt i magen innan klockan hinner bli nio.
Over and out...

Då var det måndag igen då...

Inte nog med det så är den nästan över. Utan några stora problem. Vilken tur man kan ha då =)
Det har varit en låång dag med, började 8,30 och jobbade på i raskt tempo till ca 18,00... Kan det bli bättre än så? Haha ja det kan det nog... Men ändå. Är ju glad idag och då går det mesta bra. Har gästspelat i ytterligare en butik, i fredags. Vilket gick bra. Var skönt att få göra nåt annat och vara i en annan butik. Vilket inte kommer ske så mycket denna och nästa månad. Men kommer ju få en massa timmar ändå =)

Hade en massa att skriva om men kommer inte på nåt alls just nu... Attans också...
Jo men det gällde nog mest en massa jobb... Ska jobba varje helg nu fram till jul, men så är det ju egentligen inte så långt kvar till dess heller. Kommit en massa jullåtar på skivan på jobbet med... Lite tidigt tycker jag men inte jag som bestämmer...

Ja har en rolig sak att se fram emot med. Jag och T ska på minisysters konfirmation i Sthlm. Så jag har hittat hotell som vi ska bo på och så. Kommer åka upp tidigt en fredagmorgon och sen hem måndag eftermiddag. Efter shopping på stan såklart... Stackars T han kommer inte få det lätt. Ska nog försöka få till en utgång med... Men vilka som ska med det visar sig. Vill nog försöka komma till gamla favoriten Debaser Medis med. Ååhh... Längtar redan. Funderar på att bo på söder med. Nära det mesta men inte mitt i smeten heller..... LOVELY!! Vill att det ska gå snabbt nu tills det är dags att åka! =)

Nej nu ska jag rota i kylen och se om jag hittar nåt gottigt att äta =)

Over and out...

Uppdatering gällande grissjukan...

Har sovit dåligt inatt, inte beroende på feber vilket jag hade förväntat mig utan på grund av att min arm värker. Tänkte det blir nog bättre framåt småtimmarna till en början, men har nu lagt om mina tankar helt och är beredd på smärta hela dagen lång... Visste ju att nåt skulle hända. Men inte att det skulle göra så här ont, va faan var lite snäll mot mig nu! Ska ju jobba hela dagen och vill inte gå runt med en svullen överarm som dessutom gör ohyggligt ont... *suck*

Men det är väl min lott här i livet, och hellre det än att jag blir ordentligt sjuk. Jaja nu är det dags att göra lite frulle ska ju som sagt jobba snart =)

Over and out...

Grissjukan är i mig...

Har gjort vad som förväntas av mig och varit och vaccinerat mig mot grissjukan. Är lite öm i armen men annars känns allt bara bra. Ok det är lite mer än två timmar sen jag fick sprutan men jag känner mig ändå lite konstig i armen. Var det samma sak när man fick stelkrampen i skolan? Det är ju några år sen så kommer inte ihåg hur det kändes, kommer bara ihåg att killarna i klassen tyckte det var enormt kul att slå på armen som fått vaccinet. Hahah... Allt för att få lite närhet? Eller?

Nej nu ska jag kolla klart på Cesar Millan och The dog whisperer... innan jag tar tag i Supernatural ikväll igen =)



Den bäste T har sett till så att jag har hela säsong 1 och 2 samt halva 3 hemma. Så kan frossa i serien sätt länge vilket är bra... Nu väntar jag bara på säsong 4 av Heroes. Vilket vi började glo på från början på i lördags.

Ska jobba i en ny butik för mig på fredag. Inringd pga sjukdom och ska jobba till 20,15... Pust kommer jag vara trött på lördag kväll eller? Men kommer ha underbart sällskap även denna helg =) Vilket jag tycker är bara bra för det gör mig glad, väldigt glad!

Jaja nu ska jag fokusera på Cesar och sen blir det Supernatural för hela slanten... Ska nog bädda ner mig med, mys mys...

Over and out...

Illamående heeela dagen...

Va faan... Det här suger, har mått illa (och då menar jag att jag har mått riktigt illa) hela dagen. Hade tänkt att jag skulle göra en massa saker, men så blev det inte. Har legat i sängen sen T åkte till jobbet. Och ja vad kan jag säga har mer eller mindre legat här hela dagen, förutom några vändor ner till tvättstugan samt för att koka lite pasta. Det sjuka är att enda gången jag mått bra är när jag har ätit... Vilket var jobbigt imorse. Säg bara inte att jag håller på att bli riktigt sjuk. Det skulle suga elafantpung... BIG TIME! Jaja skit i det.

Nu ligger jag här hemma ensammen och kollar på tv, ska snart gå ner och hämta upp, den förhoppningvis torra, tvätten. Kan inte säga annat än att det ska bli skönt att få bädda ner sig i en nybäddad säng. Hade dock varit trevligt om jag haft lite sällskap, men förstår att han inte vill vara här om jag är sjuk och smittar.

Nej ska kanske försöka få i mig nåt mer. Om jag pallar att stå upp utan att kroppstemeraturen stiger till max. Jaja ska väl göra nåt iaf... Kanske en macka på mitt otroligt mumsiga hembakade rågbröd =)

Over and out...

Ont, det gör ont...

Det är ingen bra dag idag =( Vaknade med ont i magen, vilket jag räknat med... Men nu på eftermiddagen har jag dessutom får ont i huvudet... Vart är detta påväg? Gillar inte att ha ont i huvudet, speciellt inte när jag väntar besök, och inte är det är T som kommer. Men ja ja, om jag är tråkig och somnar har jag iaf en bra anleding... Men jag vill ju inte vara så tråkig. Kan dessutom sova länge imorgon. Men tror iofs inte att det kommer hända för tror T börjar tidigt och då kommer jag vakna och äta frukost och sånt. Men kan ju iofs ligga kvar och dra mig ett tag efter att han åkt! Härligt!!

Hade planerat att städa och plocka undan lite här hemma idag, samt ta fram den fina lilla damsugaren, men vet inte om jag känner att det är så kul när jag mår så här. Fast om jag gör det kanske jag känner mig bättre efter... Hmm, borde kanske ta en tur med den ändå, bara för att menar jag.
Ska iaf ställa fram paketet tills han kommer hem. Hoppas att han kommer gilla presenten =) Men varför skulle han inte göra det? Hehe...

Nej ska iaf ta hand om disken innan jag gör något annat, så det blir lite fint här hemma iaf =)

Over and out...

En ledig dag

Idag var min lediga dag, men chefens minstingar fick vaccinet mot grissjukan igår och vaknade med feber idag. Så hon ringde mig och undrade om jag kunde åka in och öppna. Vilket jag så klart kan göra =) Och som tack fick jag träffa en som har hand om ett ev våra märken i butiken. Ett trevligt möte, med lite dasnka... Fick bra information som vi kan ha bra nytta av tycker jag. De var hyfsat nöjd med hur det såg ut med deras varor, men som sagt ska det bli bättre efter pågående aktivitet. Som tack för att jag kom in får jag sovmorgon nästa onsdag hur skönt som helst. Kommer inte behöva vara inne innan 12,30! Nice...

Just nu håller jag på att baka, tanken är att det ska bli ett så kallat danskrågbröd... Hoppas det blir lika gott som det som vi köpt i butiken. Men med en mix kan man väl inte misslyckas? Eller??
Det kommer visa sig.

Sitter även och funderar på om jag ska gå till en kinesolog eller om jag ska gå till sjukan och göra lite tester och kolla mina allergier. Känns som matallergierna blivit värre, och ja jag vet att pälsdjursallergin är körd i botten. Skulle även vilja kolla upp om den där sprutgrejen för att motverka allergier skulle kunna vara nåt för mig. Det här med pälsdjur är ganska jobbig just nu. Menar det finns en hel del som har djur i min närhet och att inte kunna vara hos dem eller tvinga folk att duscha efter att de träffat tex en hund känns lite fel det med. Men vad ska jag göra?

Har även varit på SundKost och köpt lite FitMeal som jag ska äta. Produkten är en form av måltidsersättning från Alpha Plus jag har använt deras produkter länge och de funkar bra på mig. Och nu har jag äntligen hittat ett ställe som säljer det här i Malmö. Dessutom är han som har affären grymt trevlig. Så behöver du någon form av hälsokostmedel och är i Malmö rekommenderar jag dig att gå hit.



Jag har varit i butiken på Regementsgatan som alltid är i ordning. Han kan det han gör samt kan säkerligen beställa hem något om du inte hittar vad du söker, eller hjälpa dig att hitta en produkt som motsvarar den i sitt sortiment. Om inte annat kan du gå dit för att få nya uppslag och idéer =)



I form av FitMeal har jag testat de flesta smakerna men jag gillar hallon bäst. Eftersom jag blandar den med en annan produkt tycker jag att den är den bästa flör mig. Sen gillar jag den smaken bäst med =) Den andra produkten jag använder är för min mage och heter Ultra Clear Sustain, även den från Alpha Plus. Men den ska man inte äta utan att veta hur mycket just du ska dosera. En annan bra sak med just FitMeal är att den inte innehåller vasslepulver eller andra mjölkprodukter, vilket är bra för oss allergiker som vill kunna ta måltidsersättning med.

Jaja nu ska jag inte tråka ut med en massa babbel om sådant utan gå ut i köket och kolla hur mitt bröd jäser och ser ut att må =)
Vem vet kanske återkommer om ett tag och visar/berättar hur bakandet gått!

Over and out...

Presenter och annat kul...

Sitter nu här framför tvn och kollar på Bonde söker fru... Hur krystat kan det inte bli! Menar vissa skulle jag nog inte ens klara av att sitta bredvid under en middag. Huga! Men sån tur för mig då att de inte ingår i min umängeskrets. Hahaha...
Utöver det så hoppas jag att T inte glömmer att lägga över Supernatural på min externa så jag har nåt att kolla på... Håller ju iofs på med Greys Anatomy med men vad är det som säger att jag inte kan kolla på två serier på samma gång =)
Ska dessutom se till att fixa så att Emilia kan se säsong 5. Så snäll är jag =)



Men kasnke ska ta tag i det här med presenter med... Har ett lass med sockar som ska stickas... Och någon vante kasnke nåt mer med. Sen har jag ju köpt en liten present till T som han ska få nästa gång han kommer. Hoppas bara att han kommer gilla den. Har nog kommit på vad jag ska köpa i julklapp... Haha även om vi sagt att vi inte ska fira-fira jul, utan bara fira ju bara vi. Men jag är ju jag och kan inte hålla mig från att inte köpa nåt som jag känner skulle passa perfekt. Och det har jag ju. Men frågan är bara när var hur jag ska köpa den. För jag är inte säker på att jag kommer hitta den i stan. Har iaf sett det på någon av våra turer runt om Malmö. Får kanske mygla mig till kassan innan han ser när vi är ute eller helt enkelt leta i stan med. Jaja det löser sig.

Imorgon är jag iaf ledig och då ska jag sova länge och sen antingen gå eller ta mig en cykel-tur till hälsokosten och köpa FitMeal som jag beställt. Så lite fattigare blir man där... Men det kommer ju å andra sidan räcka länge. Och så kommer jag inte behöva äta lika mycket lagad mat. Härligt... Och samtidigt inte =)

Btw hatar Nezeril-reklamen när de nyser varandra. Menar vilken normal människa gör så? När man ska nysa vänder man sig väl iaf från de i närheten inte MOT dem! Herregud... Men antar att jag inte ska bry mig så mycket och hur det är i olika reklamer och sånt.

Nej dags att göra nåt annat med... Finns ju massor att göra, eller så skjuter jag det till imrogon!

Over and out...

RSS 2.0