Jaha, igen...

Då var det dags igen, ligger här hemma i soffan och undrar vad som händer... Jag menar hur tänker folk egentligen. Men det kan jag inte älta i all evighet, men måste säga att det vore skönt att veta vad som händer och hur andra tänker. Men det är kanske bara jag?
Imorgon är det iaf en heldag med hemtenta och sen mat, godis och film =) Strålande! Men bör kanske ta reda på vad som gäller, börjar bli så härligt förvirrad igen. Menar GAAAHH!!!! Jaja jag kan tydligen inte göra nåt åt det...

Nej nu ska jag kolla om jag har nåt att svulla här hemma, annars vet jag inte vad jag ska ta mig till... Äta mer mat kanske? Men det är ju inte nyttingt!! Får kanske göra chokladbollar... Vore gott, men lite jobbigt med =(
Skit samma nåt kommer jag nog på!

Over and out...

Jag pendlar...

Mitt humör går upp och ner. Jag vet inte vad jag vill, har jag hormonstörningar? Eller vad beror det på? Jag har saker som jag inte vet vad jag ska göra nåt åt men måste lösa. Det här är inte så lätt alltid.

Måste klappa mig själv på axeln, satt med hemtentan ett längre tag igår!! Så stolt, har bestämt att jag ska sitta hela dagen imorgon med. Med lite tur kommer jag nog bli klar! Tänka sig! Det kan inte bli bättre ju!

Hahah nej ska nog sätta mig och läsa lite till en fråga som jag inte har full koll på än =) Men ska ha iaf när jag kommer hem... Hahaha... Ska väl kolla upp två frågor till antar jag annars kan det gå illa. Jaja sluta babbla nu och fokusera lite på det som ska göras istället!

Over and out...

Dåligt, så dåligt!

Jag har inget jobb för sommaren än, jag har inga pengar till nästa månad... Va faan!! Allt suger just nu. Det är inte alls kul... Men jag hoppas fortfarande att det ska lösa sig. Väntar på svar från flera jobb, men det kommer väl inte leda till nåt jobb eftersom de inte hört av sig! :( Snart skiter jag i detta och men va faan jag måste ju jobba. Ska mog maila till Trollets jobb med och höra om det kanske har nåt där. Måste ta tag i det idag, Det och hemtentan!!!
Nej kan väl inte ligga här och okynnesskriva då... Lovar att försöka bli bättre på att skriva, menar så jobbigt är det ju inte. Jag mår oftast bättre av att få skriva av mig lite =)

Nej nu ska jag gå upp och göra nåt nyttigt =)

Over and out...

Vad händer?

Ja jag vet varken ut eller in längre. Tror att jag ska lägga ner lite nu... Orkar inte med detta längre, kan inte hålla på att bara ha det som det varit under den senaste tiden. Jag vet vad jag vill men andra verkar inte veta lika mycket. Eller har ju fått höra att han tycker om mig iaf... Men sen då?? Ska vi göra nåt åt det eller ha det som det är nu? Jag skulle inte ha nåt emot att gå vidare, men vill veta hur han tycker och tänker. Ska jag sluta älta allt, ska jag hoppas på en fortsättning eller vad??? Jag blir galen... Ska jag ta upp det med honom eller?? hundra frågor virvlar inom mig nu och det hjälper inte att jag känner mig lite nere och rutten! Men en konfrontation känns inte rätt........ Ska nog iaf vänta på att han hör av sig och hoppas att han gör det. Eller ska jag? Haha ytterligare en fråga. IRONISKT!

Jaja nu ska jag nog kanske ta och fokusera lite på min hemtenta eller nåt annat som tar bort tankarna från allt annat som virvlar runt inom mig. Jag blir i vilket fall GALEN!

Over and out...

RSS 2.0