Stök och bök!

Håller på att fixa här hemma, det känns underbart! Har organiserat i båda mina klädkammare ska bara bära ner en kartong med skor i källaren. Har insett att jag behöver mer ställen att förvara mina kläder på, eller rensa drastiskt...  Men vill inte rensa :(
Känns iaf bra att jag börjar komma iordning här hemma nu. Även om det ibland är lite motigt att vara ensam hela tiden. Skulle vilja ha en större lägenhet, men har insett att jag inte kommer ha råd med det. :(

Måste säga att jag känner mig grymt produktiv och duktig idag =)
Har ju hunnit med att städa, typ hela lägenheten, OK jag har golven kvar och ska kanske sortera i vardagsrummet i hyllan lite. Men håller på att baka bröd och tvättar, väntar bara på att tvätten ska torka sen ska den sorteras in på rätt ställe med. Kanske ska göra en rensning bland kläderna ändå, hmm det tåls att tänka på iaf =)
Har även varit och handlat så jag kan baka bullar imorgon =) Hehe gött gött!

Utöver allt detta braiga, har jag en känsla av att det har hänt nåt. Tror att det är därför jag sovit så konstigt och dåligt inatt. Men ska försöka hålla mig sysselsatt hela dagen och förhoppningsvis kvällen så att jag inte går runt och tänker en massa på det. Vill ju inte bli ledsen om det inte hänt nåt. Kanske ska ringa till pappa och höra så att allt är bra bara för att liksom.

Nej nu ska jag dra igång igen =)

Over and out!

Känner mig väldigt ensam just nu!

Vet inte vad det är, har sovit som en kratta inatt. Funderat på vad det är... Kan det vara så att jag är orolig. Jag tror att jag börjar känna saker för en speciell person, men vet inte om det är besvarat. Vet inte om jag ska prata med honom om det. Om jag ska ta upp det.... Eller vänta. jag har berättat att jag trivs i hans sällskap, men inte fått nåt svar tillbaka. Ska jag bara vänta? Hatar allt detta med dejting, alla regler och hur det ska vara. Hur man ska göra... Vem har bestämt det?
Nej ska nog inte ta upp det, men vill ju inte att allt ska rinna ut i sanden. Det verkar ju vara en bra kille. Och går det åt h*e så är det nog inte det. Ja eller inte en tillräckligt bra kille för mig iaf.

Men ska inte hålla på att älta hela dagen. Har tvättstugan, så ska tvätta och städa lite. Kanske ska baka lite bullar med. Vore gott, är för ovanlighetens skull lite sugen på sånt. Men får se =)

Ibland känner jag ett enormt behov av att bara få vräka ur mig allt. Inget fel med det, men inte alltid kul att behöva hålla allt inne eller vänta tills man kan prata med någon heller. Vill samtidigt inte spy ut all min skit över mina vänner.

Nej nu ska jag gå och göra nåt vettigt så jag inte bara ältar allt.

Ska nog skita i killar ändå, de gör mig bara förvirrad ändå. Inte bli så glad när någon visar lite intresse.

Hatar att känna mig ensam ju!!!!!!!

Jaja skit samma. Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra nåt nyttigt, skita i resten!

Over and out!

Äntligen helg!!!

Ahhh nu är det helg! Så skönt!!! Funderar på att krypa ihop i sängen under täcket och fortsätta med min mössa och kolla på Sunes sommar!! Kan bli hur bra som helst... Ska kasnke göra mig lite varm choklad och ha i lite glass för gamla tiders skull! Mmmm låter gott gott!

En rolig film om en av de bästa familjerna i svensk filmhistoria!


Var riktigt duktig igår och lagade mitt mobila bredband helt själv!!! Va vad säger ni om det??? Ja jag tycker att jag är en duktig idiot!!
Hahah....

Nej nu känner jag att det är läge att kolla på Sune annars kommer det inte bli av tror jag... =)

Over and out!

I skolan och skriver...

Vi håller på att skriva på vårat arbete nu, jag tycker att det känns väldigt bra och hoppas på att vi ska bli klara idag. Men vem vet vad som kommer att hända. Innan jag går hem måste jag testa om mitt mobila bredband funkar nu annar vet jag inte vad jag ska ta mig till.....
Men jag känner mig lite utanför i perioder, hoppas bara att det blir bättre i nästa grupp. Sen får vi se om vi får nåt mer arbete och vad som händer då.

Hmm kanske ska testa det nu medan jag kommer ihåg det... Hahah...

Jaja nu ger jag mig.

Over and out!

Jag orkar inte mer!!!

Sitter i skolan och vi skulle ha en timmas lunch, det vill säga den skulle vara slut kl 12,30... Nu tio minuter senare sitter resten av gruppen fortfarande kvar i köket och snackar skit! Va faaan vill de inte bli klara eller? Ska jag sitta här och inte göra nåt för att de sitter och snackar om en massa annat. Nejhe du det vill jag inte. Men de som är så stressade över att vi inte ska hinna klart med arbetet känner att de kan sitta där och prata ja men varsågoda! Gör det mig gör det inget, men jag tycker att det är onödigt. Speciellt som de inte verkar vilja dela med mig en massa information. Men skulle jag säga nåt så skulle de säga att jag är fjantig eller nåt liknande.

Nej nu kom de så nu sk vi nog fortsätta!

Over and out!

Lycka och förbittring i en salig blandning!

Först vill jag bara fråga vad hände med våren? Ja den verkar ju iaf vara påväg, men varför försvann värmen i lägenheten i lördags?? Sitter här och fryser i min ensamhet. Drömmer om sommaren och allt som hör till.
Kom dessutom på att det är typ ett år sen nu. Shit vad tiden går, men börjar bli lycklig på ett trevligt sätt igen! Vad jag har saknat det!!! Såå söt han kan vara ibland med. Vissa kommentarer i fredags gjorde mig glad, och lite fundersam. Hur mycket vet andra om mig? Haha...
Jag tycker att jag förtjänar att vara lycklig, men inte till vilket pris som helst...

Väntar på att få höra om jag fått jobbet eller inte. Men varför skulle jag inte få det? Jag är ju bra ju, har dessutom redan jobbat för dem så de vet vad jag går för!

Varför sitter jag här egentligen? Jag borde plåga mig igenom de 200 sidor jag skrivit ut i skolan idag. Men att läsa propositioner är inte så kul som man kan tro. Hoppas på att någon annan i gruppen kanske läser lite med. Menar jag kan inte ta på mig att läsa en massa själv. Har redan samlat ihop minst 6 sidor rå fakta, jo lite bitter är jag.

Fick ett brev idag, ska göra cellprov snart igen. Är lite nervös, ska till MVC imorgon med, måste skaffa nya p-piller. Bra att ha, speciellt eftersom de snart är slut. Ska dessutom ringa min familjeläkare med imorgon så jag kanske kan få träffa henne snart och få en remiss till hudkliniken MAS... Kanske ska försöka hitta min journal med. Den verkar ha försvunnit i flytten. Attans säger jag bara!!! Har letat som en galning idag. På alla konstiga och andra ställen. Men jag hittar inte den.... Gaaah jag blir så trött på mig själv! Hoppas bara inte att inget har hänt, att inget blivit värre :-( Nu blir jag så där nervös igen...
Brevet satte fart på mig att ringa och kolla vilken vårdcentral jag tillhör och hur jag ska göra för att få nya p-piller. Men det var som jag trodde, ingen gynekolog utan barnmorskan som i Sthlm =)

Nej nu ska jag koka lite vatten och dricka lite te så jag kanske får upp värmen igen =)

Over and out!

Fredag!

Hmm ja snart är det dags att börja göra sig iordning för kvällen. Exakt vad som händer vet jag inte än, men hoppas på att det blir kul, kul, kul =) Men varför ska det inte bli det... Hoppas pojken och hans kompisar är trevliga annars vet jag inte vad jag ska ta mig till!! Haha, få väl bli dyng och ta mig hem eller nåt ;-)

Vet nästan vad jag ska ha för kläder det är bara att prova och hoppas att det känns ok. Måste innan det tvätta min tatuering och sånt bara. Men det hinner man väl på en pisskvart... Sen är frågan bara när jag ska anlända, och vart jag ska! Fick ju inte reda på allt igår. Men de skulle sätta igång vid 17, lite tidigt kanske, men ska väl höra av mig snart och kolla vart jag ska ta mig och så. Vet inte riktigt när jag bör vara där... Hmmm, jaja det löser sig. Beror ju på när vi ska vidare. Och hur mycket dricka ska jag ha med mig? Räcker vin eller ska jag ta med mig cider med? Gaaaahhh!! Alla dessa frågor... Nej borde nog ta och göra nåt nyttigt innan jag kommer på fler frågor! Som att typ sminka mig =)

Over and out!

GratisMode.se en bra sida



Min kära syster rekomenderade en sida för mig... Nu efter mycket testande vill jag rekomendera den vidare... http://www.gratismode.se/?c=31379
Klicka på länken, registrera dig och undersök! Man får genom att samla poäng presentkort på olika butiker som H&M och Gina Tricot! Grymt ju!! Speciellt för alla shopping tokiga som jag! Haha...

Nej nu ska jag kika på min tatuering igen... Var och fyllde i lite idag... Måste se bra ut till ikväll bara =)

Over and out!

Filmkvällen över

Igår kollades det på film hemma hos mig. Vi såg först Funny Games och sen Barnhemmet. Alltså blev det skräck på temat, men det var lite grejen med =) Hahah men vi hade trevligt denna kväll med. Hoppas på en till kväll snart =) Varför borde det inte bli det å andra sidan????

Men kan ju rekommendera Barnhemmet om man vill se en film och bli lite rädd. Jag höll på att dö några gånger, tydligen var det kul ;-) Bra att jag kan glädja någon iaf! Men kommer nog i vilket fall se den igen.

Har varit på en intervju idag med, det kändes grymt!!! Hoppas och vill få det jobbet! Håller alla tummar jag har... Haha inte bara det jag håller tummarna för ju ;-) Men som med det andra är det inget jag kan råda över! Hoppas bara att nåt går min väg.
Det känns ju bra men jag vet inte hur det känns på andra sidan om jag säger så. Och jag ska inte analysera lika mycket som jag alltid gör, eller försöka att inte göra det iaf. Vill ju bara att det ska gå bra, men kan inte investera alltför mycket i det utan att få nåt tillbaka. Kan inte ta det som jag gjort tidigare. Måste lära mig att stå på mig och inte vara vara mjäkig.

Nej nu ska jag ta och läsa lite till skolan om Ädelreformen. Kan bli spännande =) Vill ju bli klar så fort som möjligt... Haha ska försöka bli klar så snart jag bara kan med. Måste få lite fokus och struktur på det jag gör. Vilket inte är det lättaste men om jag har nåt mer att göra går det nog bättre. Menar då måste jag ju dela upp tiden och se till att det blir som jag vill och har planerat =) Men då måste det ju finnas nåt annat där med, eller någon annan ;-)
Hahah fatta piken killen!!! Hahah.... Det kan sluta illa detta ju!
Nej skärpning Linda!

Over and out!

Äntligen frisk

Har legat hemma sjuk i en vecka, alltid lika trevligt! Men har hunnit med en hel del roligt med =)

I lördags var det ju Alla Hjärtans Dag och jag var på dejt! Haha, tycker det är lite lustigt att gå på en första dejt just den dagen. Men det var iaf en trevlig dejt med en trevlig kille =) Mer tänker jag inte berätta än, hahha...

Men vi var på Debaser på kvällen och det var som vanligt trevligt. Tycker verkligen om det stället. Blandat folk och en  bra lokal. Men längtar lite till sommaren då man kan nyttja uteserveringen lite mer. Ett annat plus är att det ligger ca 3 min från mitt hus. Kan det bli bättre???
Fredagen den 3 mars spelar dessutom Those Dancing Days där. Måste ju nästan dit och kolla då =) De hade ju en grym spelning på Emmaboda i somras. Funderar bara på vilka jag ska tvinga med ;-)

Har inte skrattat så mycket som jag gjorde i lördags... Såg så sjukt många orginal på krogen! But I love it. Vi skrattade båda två åt det vi observerade, det är härligt!

Pratade precis med ett företag som jag varit på intervju hos... Fick det inte :'( Känns lite tråkigt måste ju ha ett jobb mellan maj och agusti! Hur ska jag annars överleva i fyra månader??

Nej ska kanske ta och höra vilken kväll vi ska ta filmkvällen på =)

Är det ok att vara lycklig, fast framtiden är oviss???

Jaja måste bli lite bättre på att uppdatera här =) Känner att jag försummar mina tankar av att inte ventilera dem som jag borde göra. Men å andra sidan är det lite jobbigt att skriva fast man inte har nåt att skriva om med =)
Nej nu ska jag sluta och göra nåt nyttigt... Hahahah.....

Over and out!

RSS 2.0