Vad ska jag göra???

Hmm ja jag vet inte vad jag ska göra, min granne vill ha min lägenhet för att hon ska slippa flytta så långt, och hon har inte råd att bo kvar i den hon har... Jag sa ok men bara om vi hittar en som är mycket bättre än vad denna är. Vilket vi än inte hittat. Och nu känner jag lite att jag itne orkar flytta... Orkar inte packa ihop allt och så för att hon ska få min lägenhet... Men samtidigt vore det nice att ha en tvåa istället för denna etta. Så frågan är ju vad ska jag göra??? Kommer säkert komma på någon bra lösning vad det lider men nu känner jag mest bara att jag inte riktigt orkar engagera mig i det hela. Har annat som jag känner är viktigare för mig.
Well well ska väl inte älta detta mer utan ta det som det kommer =)

Hmm nej om jag ska ta och hoppa upp i sängen och läsa lite =) Ska börja på en ny bok idag. Läste ut den andra idag på gården i solen, den underbara solen! Så nu ska jag ta tag i Liza Marklunds En plats i solen, hoppas den är lika bra som de andra jag läst på senare tid. Snart börjar ju skolan igen och då kommer jag inte ha tid att läsa lika många roliga böcker längre. Fokus tillbaka på kurslitteraturen igen då!

Nej seriöst nu, ut med linserna, tvätta av mig och sen hopp i säng med min bok. Det är ju träning imorgon bitti innan jobb. Fullt ös hela dagen =) Älskar sådana dagar. Mer jobb, gärna hela dagar för mig!!

Over and out...

Lite smått...

Lite kom ihåg till mig... Ja och alla andra som vill minnas detta =)

Köp aldrig mer blåbärs sorbet... Inte så god som den låter =( Tyvärr, och jag som ändå är en sucker för sorbet!

Film jag måste se... The Time Travellers Wife... Såg trailern på You Tube igår och insåg att den är en tjejfilm som jag vill se. Ska nog se om jag kan få sällskap till filmen med ;-)

Hmmm låt mig se... Nåt mer som ska noteras... Nja, nej tror inte det :-/

Jaja dags att sluta ordbajsa då och ta fram min bok och läsa lite, den är super, passar på att rekomendera den med (tillsammans med några andra jag nyligen läst, alla sanna) Börjar med den jag läser nu iaf: Flickan som överlevde av Barbie Probert-Wright. Innan den läste jag En tillräckligt vacker dag för att dö av Jeanette Lindblad och 14 år till salu av Caroline Engvall. Älskar böcker som är baserade på sanna händelser och människors öden!
Nej in i böckernas värld nu =)

Over and out...


Tar tag i allt igen

Nu ska jag börja leva mitt liv igen. Träna, jobba och leva, iaf i  några veckor till. För i augusti har jag nästan inga timmar på jobb då ska jag bara njuta och ha det bra i solen och sommaren. Hoppas att jag har någon som kan hålla mig sällis då med =)

Sitter här hemma efter en ganska onyttig frukost. Men har tränat och ska till jobbet om några timmar. Frågan är om jag ska ta mig ut och sola lite nu eller om jag ska vänta tills jag kommer hem från jobbet och ta och njuta lite ute då... Ska nog bara slappa nu, menar om en timma så måste jag ju ändå gå in om jag skulle ta mig ut. Och då kan jag lika gärna sitta här ett tag till och läsa nyheter och kolla lite på nätet =)

Nej dags för duschen iaf =)

Over and out...

Då har jag lyckats... IGEN!

Japp jag är en sällan skådad idiot (?) första dagen (eller snarare timmarna) i solen och jag har som vanligt lyckats bränna mig... Att jag aldrig lär mig! Nu sitter jag här med brännande armar och sånt. Men jag har varit duktig och jobbat idag med! Känner mig ganska stolt iaf. Om inte annat sä är det bra för min ekonomi att jobba lite.

Dags för lite slappande och TV-tittande tror jag. Ska drömma mig bort (?) och längta lite =)
Är värd det efter att ha jobbat 7 dagar på rad, av 13 ska jag tillägga!

Trots att det kanske verkar som jag har det lite jobbigt är jag lycklig!!! Så härligt så =)

Over and out...

Hur är det möjligt???

Ja nu har jag lyckats klampa i en dynghög igen.... Kan någon förklara hur något som känns så rätt kan vara så fel? Men egentligen så är det storyn i mitt liv.. Som går om och om och om IGEN! WTF... Kan nåt bra hända, som kan vara lite längre än bara ett minitag?

Nej nu ska jag försöka glömma detta och gå vidare, för jag har insett att det inte kommer funka i det långa loppet för mig. Jag menar jag vill inte att det ska vara som det varit, och det accepteras inte av andra heller. Gaahh...  Jag vet jag är en DÅLIG människa, men allt jag vill är ju att vara lycklig! Är jag inte värd det?
Skit samma, eller? Men det jag gjort kan jag inte ångra det skulle vara att gå emot mig själv. Men samtidigt inser jag ju att det kanske inte var så smart gjort, även om inget avgörande har hänt. He*@#te jag är ett stort cp! Och allt jag vill är att må bra och ha det bra... Kommer det någonsin gå min väg?

Over and out...

RSS 2.0