Time...

Hjälp vad fort tiden går!! Jag hinner knappt med! Vad ska jag ta mig till...  Idag ska jag nog packa och sortera, kan ju inte kramas och mysa som jag vill!! Men på söndag, stackars liten, då ska ha allt få en monsterkram utan dess like =)
Försöker sukta med hemlagad middag men vissa planerade planer går före, ja det förstår jag speciellt eftersom vi ställde in saker i helgen. Men jag kunde knappt röra mig, haha, första grymma bakfyllan på läääänga, men det var det värt!!

Kan inte förstå att jag flyttar om 1,5 vecka. Kommer sakna alla underbara här, men ser fram emot nya tider och mer kunskap =) Hoppas på många fina besök från mina underbara vänner!!

Hur kan tiden gå så här fort, jag hinner knappt med, men det är kul. Jag har ju så mycket att se fram emot!

Nej ska nog packa ner mina filmer och mina skivor ikväll iaf. Måste ju börja så att jag hinner annars känns det som att jag aldrig kommer komma igång, tyvärr.

Men aaahhh känner mig som en tonåring just nu, går runt med ett leende på mina läppar och kan inte sluta, men oj vad härligt det är. Hoppas att allt går bra.... Ska inte jinxa det för mycket nu. Men kan kanske bli lycklig =) Och det ska gudarna veta att det är jag värd!!

Nej in i kartongträsket!!

Over and out...

Vad händer??

Har haft en hemsk natt.... Har kommit fram till att killar ÄR skumma!!! Jag vet inte vad som händer längre. Jag tror att jag har känslor för en person, men han verkar väldigt distanserad till mig just nu, även om han säger att han tycker om mig. Men vet inte... Får konstiga vibbar från honom. Sen har vi en annan som inatt bestämde sig för att berätta massor. Har, som han vet, haft känslor för honom men nu ser jag honom som en vän. Men han har gjort mig förvirrad... Det gamla bubblar upp och de tankarna kommer tillbaka. Men varför? Varför nu???
Just nu vill jag att allt ska falla på plats. Menar vill att allt ska vara löst innan jag flyttar, vill inte lämna nåt outforskat, eller snarare ouppklarat här... Då kommer det bara gnaga hål på mig och det vill jag inte vara med om. Då kommer allt bara bli jobbigare.
Gaaahhh nog om detta nu, måste fokusera på nåt annat...

Visade min lägenhet igår och hon gillade den, sa att hon absolut vill ha den =) Känns bra nu är flytten ännu närmre sweet!!!

Nej nu är jag grymt ofokuserad och trött... Ska kanske läsa lite eller kolla lite på ngn film eller så.

Over and out...

Like lovely...

Vad kan jag säga jag älskar när en underbar förkylning attakerar mig! Det har hänt igen! Denna gång har den dessutom fört med sig utslag av alla dess slag =( Har fått ett under ena ögat, vackert, över hela högra armen, lite på ryggen, samt en litenliten blåsa. This sucks!
Har ju saker att ta hand om hinner inte riktigt ta hand om mig för att bli riktigt frisk. Men förr eller senare kommer jag väl bli det... Hahah det sköna med lite ironi! Här hemma känner jag att jag bara blir mer och mer stressad över allt jag måste göra innan flytten. Kan de dessutom ta och höra av sig om bytet gått igenom eller inte. Det gör mig bara mer och mer stressad att inte veta, även om det sagt att allt ser bra ut.
Inatt är det dessutom val i USA. Jag funderar på om jag ska kolla på det eller om jag ska passa på att sova. Det är ju trots allt natt =) Men är jag vaken kan jag kanske pilla  lite med mina kläder och skor och lägga fram det som jag kan börja packa ner, typ sommarkläder och så. Kanske att jag kan börja sålla ut lite böcker igen och lämna in på jobbet så de har nåt att läsa... Well well får se hur jag gör. Det kan ju bli så att jag stickar lite mer, måste bli klar med min mössa samt en massa sockar.
Det är avslappnande men samtidigt lite stressande. Känner ju att jag verkligen vill bli klar innan jag flyttar, framförallt med det jag ska göra till Rebecca.

Gahh gahh nej nu ska jag nog tvätta av mig allt smink, ta gaddarna och krypa ner i sängen och kolla om det är nåt kul på tv... Eller kanske sova och ställa klockan så att jag vaknar och kan kolla iaf lite på valvakan.
Mmm vi får väl se vad som händer =)

Over and out...


RSS 2.0