Trevlig ledig dag!

Gaaaaahhhh!!!!!! Ibland bara hatar jag att vara mig! Önskar jag kunde göra nåt trevligt på minlediga dag, men nej då ska jag bli arg och ledsen och allt som följer med det. Just nu vill jag inte göra nåt alls inte ens sitta här. Inte kolla på tv inte läsa inte göra nåt alls.... Fan vad jag hatar saker ibland. Vill inte sitta här och gråta, jag förtjänar nåt bättre. Eller tydligen inte, det är ju klart och tydligt nu. Alla planer går åt helvete, eller det är ju inte ens planer det är lösa funderingar.
Ska sluta planera för något för jag kommer ju ändå inte fram till något, inget som jag vill händer ju ändå. Är jag en så jobbig person? Är jag sån? Verkligen?
Nej nu ska jag inte inkudera någon annan i mina planer om jag ska planera det gäller mig nu och bara mig. Alla andra kan dra åt helvete! Sug på den ni! Om andra kan planera och göra saker utan att fråga mig kan banne mig jag med göra det. Från och med idag kommer ingen vara med i mina planer. Ingen kommer kunna rubba på det som jag har bestämt. Och ska jag göra nåt måste jag ju se till att det sker själv för alla andra stjälper ju mig bara. Trevligt liv jag har, trevliga människor jag omger mig med.
Nej jag kanske ska börja med det nu och ta tag i städning och att plocka in allt tvätt där det ska vara... För det är kul, det är trevligt. Fint med ett hem där ironin flödar....
Skit i det nu för jag måste på nåt sätt få ut min frustration. Måste för annars kommer jag bli galen. På riktigt...
Over and out...

Torsdag och allt är bra... Eller är det?

Äntligen är det torsdag, denna veckan har sprungit iväg och jag har inte alls hunnit göra allt som jag planerat... Men får ta tag i lite saker imorgon och hoppas att det är ok det med =) Men varför skulle det inte vara det? Menar jag har gått in och jobbat lite extra men som tack för det är jag ledig imorgon och jag då får jag helt enkelt ta tag i det jag inte hunnit/orkat göra under vecka.
Ska iaf försöka hinna till arbetsförmedlingen och skriva in mig. Det är ju ganska viktigt för vissa framtida planer så det får jag väl prioritera på nåt sätt... Måste ju hinna med en del annat här hemma med. Vill inte skjuta på allt bra för att det inte är "lika" viktigt.
Håller även på att planera inför midsommar, även om det inte är nåt speciellt egentligen så är det ändå ganska speciellt tycker jag. Och går allt som det "ska" kommer det bli en bra midsommar i år. Ja jag hoppas hoppas iaf.
Det är ok att vara lite irriterad ibland väl? Hoppas verkligen det för även om jag är väldigt glad och nöjd med mycket nu så är jag även väldigt irriterad på vissa saker som händer, eller inte händer kanske jag ska säga.... Ingen nämnd ingen glömd, som det så fint heter!
Dessutom så får jag finfint besök om en vecka!! Underbart att få lite besök måste jag få säga. Pappa, syster och bror kommer ner, härligt var länge sedan jag träffade dem nu. Blir inte alls ofta nu när jag flyttat ännu längre bort. Men, det får inte tynga mig, för här nere har jag det bra. Jag känner mig hemma, som att jag har hittat hem, vilket är fantastiskt. Sen får vi se hur länge det håller i sig =) Man vet ju aldrig med mig... Tyvärr kanske jag ska tillägga ;-)
Nej nu ska jag fortsätta kolla på Martin Timells historieprogram på TV4.
Over and out...

Våren är här!!

Nu händer en massa saker, jag har en massa roliga saker på gång... Har träffat lite läkare och kommer få påbörja en behandling mot min allergi i höst! Underbart är allt jag har att säga. Ska om ca två veckor träffa en ny läkare om andra saker, får se vad som kommer ut av det =) Men hoppas på bra besked där med.
Har pratat med en rekryterare om ett jobb hon tycker att jag ska söka. Hon ska rekommendera mig för ansvarig rekryterare för just det jobbet. Hoppas att det kommer gå bra och att jag sen kan få antingen det jobbet eller jobbcoaching... Men det visar sig. Ska försöka ta mig till arbetsförmedlingen och prata med dem om att få jobbcoaching och att skriva in mig igen. Därigenom har jag rätt att få en handledare och allt det där. Men det tar jag där och då. Nu ska jag njuta av alla saker som går bra för mig =)
Men jag kommer nog känna mig lite ensammen här hemma nu... Har haft T boende här i en vecka men idag tog han sina saker och körde hem... Ska lämna in bilen imorgon och sånt. Men vi ses ju snart igen =)
Är lite nervös inför mitt läkarbesök den 19:e. Men tror att det kommer gå bara bra, hoppas på det iaf. Det värsta de kan säga är att jag måste gå ner i vikt, och då måste jag verkligen ta tag i det. Var ute och gick igår med min nya grillpanna på ryggen... Ska erkänna att det känns i ryggen och axlarna idag... Men skönt att få gå ut och gå lite, ska kanske ta mig en tur på hemvägen efter jobbet idag... Packa i ryggsäcken istället och ta en lååång omväg hem så jag får lite träning idag med. För just nu känner jag mig inte så motiverad. Även om jag borde vara det. Vet ju vad jag vill och ja då är det väl bara att göra det egentligen... Well well nu är det dags för nåt annat kan inte bara sitta här och blajja av mig hela förmiddagen...
Over and out...

RSS 2.0