Hemma igen...

Happ då var man hemma igen.... Tillbaka till kylan i Sverige och jobb och vardagen igen. Det var sjukt skönt att få komma bort ett tag. Önskade bara att jag kunnat få vara borta ett tag till. Vi behövde verkligen vara borta och bara vara med varandra. Så härligt att bara kramas och så. Bara rå om oss.

Men jag måste få säga att Palermo och Sicilien är en underbar plats. Vackert och härligt. Romantiskt fast det inte är jobbigt. Otroligt fint, även om allt inte är återställt än efter kriget. Men med lite tid och pengar så kommer det att bli en ännu mer underbar plats.
Jag vet att jag vill tillbaka och se mer och få uppleva mer av det som nu var. Kanske en längre resa, ja under en längre tid iaf.  Nej nu är det dags att fika lite, lovar kommer mer skildringar =)

Plötsligt händer det....

Ja nu är dagen snart slut, nedräkningen har verkligen börjat.... Snart får jag gå hem och då ska jag som sagt tvätta, sen kommer söta Anderas hem och hjälper mig att fixa med tvätten =) Min sötis!!!

Frågan är bara vad ska jag göra till middag??? Skulle vara gott med fisk, typ soppa eller liknande....
Hmm... Ja kanske ska få Andreas att handla något gott att ha i på väg hem... Vet inte ens om vi har fisk hemma ju *suck* Eller så slänger jag ihop det som vi har hemma. Nåt har vi ju alltid... Tråkigt om jag inte hittar något som jag blir inspirerad av men får väl göra det bästa av det som jag har hemma =)
Jaa och imorgon är det en kort dag och fredag blir en låååång dag... Igen!
Men snart är det helg! Vilket känns sjukt skönt. Inte alls långt kvar nu ju och det är härligt att den här veckan gått så snabbt.

Nej dags att göra lite nytta tror jag =)

Bakis japp....

Ojojojojoj.... Vilken kväll!! Så kul det var. Vilka minnen, vilka poser och vilken hockey det var! Det var så sjukt kul. Har fått minnen som kommer ta lång tid innan de försvinner....
Peruker, vurpor och mål.... Några ledord som förevigar kvällen. Klassiker som kommer att fnissas åt på flera fester i framtiden.

Känner mig dessutom sjukt sliten idag. Inte så nyttigt att dricka kvällen innan jobb.... Skulle varit gött att få sovit längre, men jobbet kallade.
Så nu sitter jag här och längtar hem till soffan och sängen. Frågan är bara vad jag ska äta för något idag.... Och så ska jag tvätta med... Sjukt tråkigt, men måste göras innan vi åker på semestern. Ååh vad jag längtar!!! Kollade nyss på väderprognosen på smhi, och det ska bli regn på fredag, och "bara" 12-13 grader.... Va?? Vad är det för väder och sätt???

Nej dags att jobba igen tror jag.... Kanske ska ta mig en godis så jag inte faller i trötthetskoma här bakom min disk...

2 timmar kvar till nedsläpp...

Hahah dagens roligaste händelse kommer att bli underhållningen på Hovet i eftermiddag..... Kl 16:00 är det nedsläpp för Forsen Flyers. Har en svag aning om att detta kommer att generera i mycket skratt och långsam hockey. Hur som så kommer det nog bli kul. Förväntar jag mig iaf. Men tänk dig själv spel i ca 1 min och sen avblås för byte. Det kommer inte vara ngn hög fart om jag förstått allt rätt. Ska försöka filma och ta kort. Bara de inte är för snabba så löser det sig alltid....

Ja som sagt nu räknar vi minuterna tills vi får bege oss till Hovet...

Efteråt vankas det så klart vanlig hockey, då ska vi passa på att se Djurgården - Södertälje... Får väl återkomma med hur det går på båda matcherna =)

Sthlm-Gbg-Sthlm

Japp då var turen över, upp tidigt för att hämta hyrbilen i Haninge för att sen rejsa ner till Göteborg där vi lekte med världens sötaste lilla tjej!!! Ja önskar att jag kunde låna hem henne lite då och då bara för att få en lite dos av henne. Men antar att vi kommer få nöja oss med att träffa henne när det är planerat. Eller något liknande =)

Imorgon är det hockey med jobbet, vilket ska bli sjukt kul.... Hoppas att det kommer gå som planerat =)

Massor sker här på jobbet och jag jobbar men passar på att fylla på lite här i pauserna ;-)
Hahah jaaa jag är ju så bra på att babbla till det ibland.

Men nu ska jag nog försöka ta hand om posten lite så att de har något att göra på platskontoren imorgon =)


Ahhh hemma igen...

Japp då var jag hemma igen, sköönt... Nu ska jag bara bestämma mig för var jag ska göra under kvällen =) Hehe

Ta ett bad känns som en bra grej, men ska nog vänta lite innan jag tappar upp vattnet. Först säga hej till Anderas som ska hem och vända innan han drar vidare för nattliga fadäser. (shit vilka ord jag använder, måste skärpa mig genast!)

Och ett problem till har jag.... Middag, vad ska jag äta ?? *suck*
Jaja bara att sätta på mig tänkarhatten och börja finurla på den nöten...

Enjoy the woods så länge!!

Nedräkningen har börjat....

Woohoo, inte ens två timmar kvar på arbetsdagen... Sååå härligt!

Borde ta tag i lite olika saker men jag känner mig lite för lat för att orka ta tag i det. Kanske borde göra det ändå, bara för att få det gjort!
*suck*

Alla Hjärtans Dag

Jahapp då var det Alla Hjärtans Dag... Igen.... Kan man förvänta sig att det händer något kul då? Eller kommer det vara som vilken annan dag? Själv tippar jag på att det kommer vara en tröttare varriant av det senare alternativet. Iaf för mig.
Fårgan är bara vad ska jag göra ikväll?? Ta ett lååångt varmt bad kanske? Vore skönt. Hmm kanske krypa ner i soffan med boken sen också. Vore soft, men får se vart jag slutar. Ja som amn märker så kommer jag vara ensammen hemma, Andreas ska ut och festa lite eftersom det är LAVAKTH. Kul för honom.... =)
Har nog under skrivandets gång bestämt mig för att jag ska fullt ut bara bry mig om mig ikväll. Bara göra som jag vill. Bara tänka på mig. Bara vara det EGO jag önskade att jag kunde vara jämt!!! Varför ska jag jämt bry mig om alla andras känslor och viljor?? Nej måste tuffa till mig lite.... Nog om det nu!

Måste bara säga att Stieg Larssons trilogi Millenium om Mikael Blomkvist äger!!! Så sjukt bra. Har mindre än halva Luftslottet som sprängdes kvar, och jag njuter verkligen av varje sida. Vill bara läsa ut den men samtidigt känner jag att jag inte vill det för jag vill fortsätta läsa den braiga boken!!

Nog med bull nu. Tajm to work igen!!

*pust*

Hmm ja bra på att planera är jag kanske, eller??

Ja jag brukar försöka planera lite iaf, men det är sällan som det blir som jag har plamerat. Oftast brukar det resultera i att jag stressar lite mer än vad jag borde. Men trots det hinner jag som oftast med att göra allt som ska. Hur går det ihop?
Och framförallt hur gör jag??
I'm good I know!

Idag har jag mot alla odds hunnit med att göra allt som jag skulle hinna med.... Och jag har ingen aning om hur jag lyckats med det!! Fast jag är glad som attan att jag klarat det utan att bryta ihop och gått över till att bara vara en lite blöt fläck! Lucky me!!

Tur att jag har simultankapacitet med. Annnars skulle jag aldrig klarat av att jobba en hel dag... *pust* Men det är tur att jag ska bort i helgen så jag slipper tänka på allt annnat som ska göras....

Måste göra en massa notes i huvudet på saker som jag ska göra nästa vecka. Har en del att ta tag i känns det som. Men jag ska hinna med allt.... Hmmm kanske tom ska ta tag i vissa saker ikväll och inorgon.... Ja det tål att tänkas på...

Pust... Oj det var ett tag sedan sist =)

Ja jag har inte varit så flitig som jag trott att jag skulle vara men vad gör väl det =) Jag kommer nog snart igen med skrivandet.....

Massor har hänt kan jag lova. Vi har varit på barndop, firat nyar med buller och skoj, beställt semesterresa osv. Ja det här är ju bara lite av vad som hänt men det är ju vad som kommer upp nu =)

På jobbet går det också bra.... Hahahah.... Fast det gör det. Nya arbetsuppgifter, med mer ansvar vilket bara är kul.

Som vanligt har jag massor att göra hemma och efter jobbet.... Ska träffa delar av Grand-gänget på fredag efter jobbet. Ska bli kul. Kommer nog bli mycket snack, har ju inte träffat dem sedan i somras.... Scary att det gått så lång tid må jag säga!!
Sen ska vi träffa Andreas kusiner på lördag. Spännande det med. Undrar vad som kommer hända då. Kan tänka mig att det kan bli så att vi har en galen kväll som vanligt iofs men vad gör väl det =)

Snart ska vi även åka på vår efterlängtade semester =) Har bestämt att åka till Palermo och träffa maffian.... Hahaha nej så kommer det nog inte bli, men komma bort och bara tänka på oss och inte göra så mycket mer. Det kommer bli härligt. Sen är nog inte vädret helt fel nu heller. Snajsigt värre.
Jag kanske tom kan få ta en liten shoppingrunda på Palermos gator.... Ja om det nu finns något spännande att köpa dvs =)

Kanske är dags att jobba lite igen nu eller nåt liknande =)

RSS 2.0