En dag kvar...

...sen går bilen ner till Skåne.... Det känns spännande!! Och lite pirrigt. Men är säker på att det kommer bli en bra helg. Skönt att få komma bort lite och att bara få njuta av att inte vara hemma.
Har massor med ärenden att göra på lunchen- inget ovanligt där inte.... Men kommer nog hinna göra allt. Koppas jag iaf. Annars får jag nog stanna efter jobbet då =(

Nej dags att maila lite. Hoppas jag inte hamnar efter =) hehe
10,45



Härligt värre!!!

Ojojoj!!! Idag händer det mycket på samma gång!!!

Snön ligger kvar, solen skiner.... Det är snart vinter på riktigt!

Jag är typ klar med klänningen. Eller har gjort det jag kan göra själv. Hoppas på att ev kunna få lite hjälp av Andreas mamma på lördag fm om det skulle behövas. Hoppas det inte kommer ta allt för lång tid att fixa.

Imorgon är min sista dag att jobba denna vecka! Härligt!!

Är omotiverat glad idag. Känns konstigt... Kan det bero på snön? Kommer det hinna gå över innan jag får gå hem?

Well back to work nu...
11,14



Vaddå stressigt??
Neeeej aldrig!!!

Shiti pommes....

Men allt utom en sak har jag gjort idag iaf. Härligt som sagt.

Hittat örhängen med så nu är nog min klädsel till på lördag klar =) Eller behöver nog inte köpa nåt mer, om jag inte ska ha sådana hålla in och forma trosor på mig under klänningen :S
Sexigt värre har jag hört!!

Ska jag ta tag i posten nu eller ska jag slappa lite innan jag gör det?
Hmm kanske lika bra att se till att göra så mycket som möjligt innan jag slappar nåt mer ;)

Har tre brev att fixa med, heheh ja jag har att göra idag =)

Tajm to jobb igen =)
14,54



Helgen redan över =(

Oj den här helgen gick fort förbi. Men så har vi hunnit göra rätt mycket med.
Jag är så glad att jag börjat på klänningen. Bara att lägga upp förlängningen kvar. Haha eller bara och bara.... Det är nog det som kommer ta längst tid av alla ennskillda moment =) Såååå stolt över hur jag gjort det iaf. Syns inte att det är hemmabygge heller =) På fredag går tåget och på lördag är det dags att se hur den funkar i praktiken.... ojojoj det kan gå vilt till har jag förstått....

Snart semester!!! Sååå skönt längtar massor.... Ska bara ligga och slappa heeela veckan!! Kanske ska försöka kolla upp om jag kan bli hämtad när jag kommer hem eller om jag ska se till att beställa flygbuss eller liknande... Måste kanske veta vilken tid det är beräknat att vi ska landa med =)

Nej kanske ska kolla om jag hittar nåt kul att göra eller om jag ska se till att leka med mina fakturor lite =(
10,52



Ahhhh määätt!!!! Men oj så gott det var med mat ändå. Kanske inte skulle ha ätit så mycket bara.... Men det är ju ett återkommande problem för mig =)

Borde egentligen sortera fakutror men det är så tråkigt.... Kanske ska ta tag i det så att jag har det gjort iaf.

Måste hitta ett par örhängen som jag kan ha på mig på balen på fredag. Men det verkade vara lite svårt att hitta. Ja iaf några som jag tycker är fina. Men jaja jag får väl gå ut och kolla lite innan jag åker hem eller på lunchen imorgon. För ikväll måste jag sy =( Fast så tråkigt är det inte =) Kommer ju resultera i något fint iaf =)

Nej back to work igen!!
12,54



Ahhh.... Nu är jag stolt över mig själv igen =) Fakturorna klara... Eller de som skulle sättas in i pärmar iaf =)
Får man glida lite då tro??? Hehe ja det tycker jag =)
Men vad ska jag göra???? Hehe... Hmmm... *suck*

Beställt maten till balen nu iaf =) Hoppas att det blir bra. Men det borde det bli, jag menar det är ju bara mat....
15,28



Mat, mat mat.....

Nu har vi mat så det räcker och blir över hemma. Men ändå är jag inte ens i närheten av klar med de förberedelser som komma skall inför fredag. Hoppas att jag kommer hinna med allt jag vill idag och förhoppningsvis att jag kan gå lite tidigare imorgon. Vore guld om jag skulle hinna hem och andas lite innan alla kommer. Kanske tom ta en dusch =)
Känner mig rätt duktig med allt jag hunnit med att göra under veckan. Träna, plocka och dona. Smat så har jag börjat med att fixa inför balen nästa helg. Måste bara göra det sista på klänningen =) Men det hinner jag väl med på söndag hoppas jag. Sy och klippa till. Mäta inte minst. Pyssel pyssel....

Hoppas på en avslappnande dag idag. Men man vet aldrig vad som kan hända!! Kvällen kommer ju åter gå i flitens tecken =)

Oj nu har dagens första nedräkning börjat.... 1 timme och 5 min kvar till lurre =) hahahahahaaha

Dags att göra lite nytta kanske =)
10,26



Once again...

Ja då var dagen snart förbi och jag känner mig lite trött. Har lite träningsvärk, men det är inte så farligt som jag trodde att det skulle vara. Tur är det kanske.
Ikväll är det iaf pyssel och knåp hemma. Massor att förbereda inför fredagen, på tal om det så måste jag fixa den sista presenten.... Och kolla tårtrecept..... Shit jag har en del att stå i innan jag får gå hem idag. Men det ska väl hinnas med det med =)
Nej nu ska jag göra ett sista ryck och snart gå hem =)
16,39



Hur svårt kan det vara???

Har kommit på att jag behöver att par nya vantar.... Ja och kom på att jag ska sticka dem själv, men så kom jag då till problemet mönster..... Sticka kan jag redan men vill ha ett mönster över lovikavantar.... Och det visade sig vara lättare sagt än gjort!! Är det så att jag måste åka till mormor för att få tag på det eller går det att hitta på nätet??? Hoppas iaf på det senare. Är ju en bra sak att ge bort i julklapp med =) Hehe ja och inte alltför dyrt heller... Hmmm sockor och vantar laget runt eller??
Nej nu ska jag inte vara så elak. Men det vore kul att göra nåt sånt, lite oväntat för resten men ack så kul. Hoppas bara att jag hinner....... Kanske får hyra in Andreas för att göra några extra. Skulle inte tro att han går med på det iofs.
SKa jag återgå till mitt letande nu kanske. Eller ska jag surfa runt efter annat krafs?? Hehe....

Jaja ska iaf sätta igång med att ladda inför att träna ikväll, även om jag inte mår helt hundra så borde det ju funka. Menar kan ju inte få mig att må sämre än nu iaf.

Hepp hepp.....
14,00



Så där ja,då var första stenen lagd..... Nu är det bara att vänta på att de kommer höra av sig och säga när jag får komma.... Hoppas bara att det inte kommer ta allt för lång tid. Tycker att jag är värd det här. Skönt att iaf ha tagit det första steget själv och gjort något för att förbättra allt. Men det är sjukt läskigt med, fast jag är rysligt stolt över mig. Tänk att jag har tagit det här steget, SJÄLV!!!! Ja jag vet borde ha gjort det för läääänge sen. Men nu är det iaf gjort.

Hoppas allt bara blir bättre nu. Att det kommer gå fort. Annars kan det förstöra mycket, inte bara för mig utan för många. *suck*

Nej back to business....
14,45

Hösten ÄR här....

Känner det i hela mig nu att hösten är här. Just idag känns det bara extra tungt och jobbigt. Skulle egentligen vilja ligga hemma i sängen och bara vara. Eller läsa i min bok. Eller göra inget speciellt. Men det går ju inte. Måste ju jobba. Tänka på annat, göra saker aktivera mig. Skulle nog vilja träna idag, men vill inte gå ner dit själv när det är mörkt. Undanflykter kanske. Jag ska ta tag i det. Ska göra nåt åt mitt liv. Min fritid, mina intressen. ALLT som jag blivit beskylld att inte ta tag i. Känner att jag har lite att ta tag i. Det är bara svårt att ta det första steget för att det ska bli bättre och lättare. Men det är så svårt. Kanske ska försöka gå hem idag. Rensa tankarna lite, försöka må bättre. Förstår inte att det inte går över. Men det kanske är så att något stort är påväg att hända. Något tråkigt.
Kan inte gå och älta det här nu. Måste försöka tänka på något kul, på något bra. Men det är ju så svårt. Nej back to work nu....
13,40

Regnet det bara öser ner....

En dag till med regn och rusk. Hoppas på att det blir bättre i helgen. Inte kul att stöka runt och åka fram och tillbaka i regnt. Jaja ska väl inte klaga antar jag.
Ikväll  är jag ensammen, ska kanske försöka ha mig en tjejkväll hemma med allt vad det innebär. Eller bara sitta i soffan med min bok och njuta av gott te och bra musik. Hmm ja det tål att tänkas på...
Snart är det lunch här på jobbet. Vet inte om jag ska gå med dem alla ut och äta eller om jag ska gå iväg på egna äventyr. Har ju några ärenden att göra, så som att köpa nya hörlurar till min iPod.

Längtar lite till januari då skola börjar. Vill ha något att ta tag i och lite utmaning =) Hoppas bara att jag kommer orka plugga och jobba samtidigt. Men det är väl inga problem =)

Nej tajm att iaf försöka göra ngn nytta här på jobbet =)



Då var lunchen slut och ett ärende hann jag med förutom fadderlunchen. Härligt så nu ska jag hem och pyssla lite ikväll =)
Borde fixa mer saker. Men vet inte om jag kommer hinna med allt. Hehe ja jag är lite lat idag känner jag. Men det får man väl vara.

Jobb jobb jobb.... Lot's 2 do just nu ....


Ahhh, dagen är snart sluuut....
Är trött och kall, vill bara hem. Men ska innan det åka och fixa naglarna så att jag blir fin =)
Får inte glömma att boka nya tider.

Sen hem och mysa med min bok i soffan härligt. Längtar till filten och en kopp te. Kanske ska ta med mig mat hem... Hmm, vad vill jag äta idag? Alla dessa frågor. Hahaha....

Vill få hem  nåt nytt bra att lyssna på. Och nya goa filmer... Måste kolla upp vad som finns som jag vill se =) Ska nog göra det bums =)

RSS 2.0