Vad hände med klockan??

Den stora frågan för kvällen är... Vad har jag gjort hela kvällen????
Hoppade som sagt in i duschen, sen har jag pratat med Frida ätit middag och??? Sen typ inget mer... Men ändå är klockan halv nio... När hände det? Eller snarare hur? Tycker verkligen inte att tiden har gått så fort? Jaja får väl försöka göra nåt effektivt nu istället =)

Haha ska först bara kolla klart på Supersize VS Superskinny, riktigt sjukt program, men om det funkar för dem Hey!! Go on! Men tror inte att jag skulle vilja gå igenom nåt sånt.
Men måste säga att jag tycker lite synd om det. Speciellt denna vecka då den smala verkligen vill gå upp i vikt och inte känner sig attraktiv i "size 0" hemska att se. Men samtidigt tror jag att det är viktigt att se att det inte är alla som är supersmala som verkligen svälter sig, även om denna tjej inte äter hela måltider så äter hon ju iaf, och mestadels bara skräpmat!!

Nej ska nog iaf plocka up min bok från väskan och försöka läsa lite innan Hell's Kitchen börjar kl 10. Haha så kul att se Gordon Ramsey göra sin elaka sak med de stackarna i köket... Haha ja ela jag vet, men har aldrig påstått att jag är supersnäll jämt heller, eller har jag det i något svagt ögonblick...
Jaja ett litet visdomsord på vägen: Den sanna glädjen är skadeglädjen!!!

Frida
på onsdag börjar äventyret =)
Haha såg din blivande på din bilddagbok... Verkligen en snygg T-shirt ;-)

Over and out!!

Sommar och SOL...

Jaaa då var en dag till i solen över! Nu ska jag ta mig en välbehövd och välförtjänad dusch och sen krypa upp i sängen och läsa min bok. Den blir bara mer och mer intressant. Nu har jag äntligen kommit till den delen som jag kan börja relatera till. Känner igen gatorna som han skriver om och vissa namn är inte längre bara namn utan de är sådana som man faktiskt hört talas om. Även om det inte är några solskenshistorier som det skrivs som är det spännande.
Fast helst skulle jag ju vilja åka dit igen och gå på gatorna igen och utforska Palermo mer. Känner att vi inte såg tillräckligt mycket, var ju i stort bara på de stora gatorna. Skulle vilja ströva runt mer och inte bara gå på Via Maqueda, Via Vittorio Emmanuele, Via Roma samt smågatorna runt om dem. Känns som vi inte upplevde särskillt mycket trots allt. Men men hoppas att jag kommer få en chans att återvända. Och då ska jag inte bara se Palermo utan mer av denna underbara ö.

Nej som sagt ska sluta babbla nu och hoppa in och ta en svalkande dusch!

Over and out!!

Feelgood-film

Har just sett filmen In her shoes allt jag har att säga är Aaahh!!! Det är en feelgood-film som jag gillar!! Ska erkänna att jag grät lite  i slutet men vad gör väl det?? Blev ju glad och det var mottot med att ens se filmen ju!

Men nu sitter jag här lutad mot mina upp-puffade kuddar och kollar på Project Runway samtidigt som jag bloggar så klart =) Tänker samtidigt på vad ska jag leta efter för bikini på fredag???

Btw så vill Frida och Henrik att jag ska följa med dem ut på fredag... Och jag som lovat mig att vara hemma i helgen för att spara mig till Emmaboda... Och så att jag orkar ta mig ut i solen för att inte mista min titel som Tan Girl... Hahaha....
Börjar faktist få färg nu =) Inte lika mycket som jag hade efter vår tur till Grand Canaria i november, men hallå hade jag förväntat mig det eller?? Haha neeej men jag önskar att jag kunde bli lite brunare iaf. Men har ju fortfarande en och en halv vecka kvar på semestern och då ska jag vara lite brunare ;-)
Ja innan utgången ska jag iaf äta lunch med Frida på fredag och får se hur jag gör sen. Kanske följer med dem ut och hänger med Henrik på stan på dagen. Vi får se... Har inte bestämt mig än... Gaahh!

Gud vad jag önskar att jag hade ett glas vin här hemma nu och en balkong!!! Då skulle jag sätta mig där och njuta av ett gott glas, lite tända ljus, soft musik och min bok! Men ja u sitter jag här hemma och ser slutet av Project Runway.... Spännande vem kommer åka  ut??? Men ska inte avslöja nåt här och nu =)

Antingen så återgår jag till att kolla film elle så drar jag fram min bok och läser lite i den... Japp har man ingen balkong får man göra det bästa av kvällen!

Sov så gott och dröm sött!!


Over and out!!

Ytterligare en slapp dag i sooolen

Så, nu är jag äntligen hemma efter ytterligare en slapp dag i solen. Klarade inte av att ligga i parken länge, alla jävla småkryp hade ju ingått en kupp mot mig och attakerade mig hela dagen!!!
Kanske ska försöka komma ut lite tidigare imorgon... Så jag kan få ännu mer tid i solen. Kanske att jag hinner läsa ut min bok Historien om den sicilianska maffian Cosa Nostra av John Dickie. Har kommit igenom ungefär halva och nu börjar den äntligen bli spännande. Har läst om Al "Scarface" Capone bland andra storheter. Har kommit till den del som handlar om den gren som utvecklats i USA. Spännande spännande!!

Ahhh och på fredag är det lite shopping som gäller =)
Ska till MQ och kolla in deras rea =) Wooohoo!!! Och så ska jag leta efter en ny bikini som jag kan ha  dels på Emmaboda men även här hemma och bli underbart brun i!!! Efter det ska jag träffa Frida på lunch på Gärdet! That's like lovely!!!

Nej nu ska jag nog laga lite middag, mums...

Over and out!

Sömnproblem....

Vaknade sjukt tidigt imorse... Kom på att jag inte såg klart Apha Dog igår kväll så drog igång den igen. Skum film måste jag säga. Varför ville jag ens se den???
Efter det var jag fortfarande inte trött! Så jag bestämde mig för att se en till film och sen gå ut i solen och njuta... Men då somnar jag!!! Sov genom halva filmen typ... Kanske såg ca 5-10 min, ruttet Linda ruttet!!

Jaja nu har jag uppdaterat mig om vad som händer lite här och var... Bara lite nyheter kvar och sen ska jag ut och njuta i solen igen. Ja jag ska vara duktig och smörja in mig lite idag =)

Nej dags att göre det sista, bla annat försöka äta lite frukost!!

Over and out!!

Sommar, sommar och sol....

Ahhh så var den härliga solen tillbaka =) Har haft en, hrm en halv iaf, dag i soooolen!! Är lycklig igen! Hoppas att det kommer hålla i sig! Nu ska här grillas!! Hahaha...
Låg i sole och tänkte idag, kom på att om jag ska ha bikinidagar nere på Emmaboda så måste jag köpa mig en ny bikini... Annars kommer nog min små vänner leta sig ut i friheten, ja iaf förr eller senare!! Hahah ja och jag vill ju inte skrämma alla som kommer dit! Så på fredag ska jag ta mig in till stan och försöka hitta mig en ny =) Woohoo!!! Frågade Frida lilla om hon ville käka lurre med mig då =) Men man vet ju aldrig =(

Har hittat en ny höst jacka som jag bara måste köpa!!! Kommer se så söt ut i den hoppas jag. Och så var den inte så fasligt dyr heller så det passar min snåla plånka ;-)

Nej kanske ska fixa mig ett litet kvälls-mål och passa på att äta nåt innan klockan bilr alldeles för mycket =)


Over and out!!

*suck*

Fastnade framför datorn... Har inte gjort något bra alls de senaste timmarna... Borde nog ta mi i kragen och göra nåt som är bättre och inte bara ligga här och läsa strunt...
Ok imorgon ska jag ta tag i allt igen!!! Jag menar jag är ju inte så här alltid. Har ksnke kommit in i en period där jag börjat tänka mycket mer igen. Men det är samtidigt bara bra, att jag ventierar på ett sätt och att jag tar det för mig själv så att jag inte går och gräver ner mig...

Har ju massor med filmer som jag vill se, kanske ska sätta på ngn av dem ändå. Kan ju inte bara sitta här och inte ha något att göra hela kvällen.

Hmm ja allt jag hade tänkt skriva om bara försvann så fort jag fick upp sidan och började smattra på tangenterna.... Mycket att tänka på men lite som kommer ut är väl slutsatsen på det hela.

Frågan är bara hur mycket jag processerar på nätterna och hur mycket det stör min nattsömn. Sover ju väldigt bra iofs så så mycket kan det inte vara. Eller inatt har jag sovit väldigt effektivt, men det kna ju bero på att jag i fredags var full och uppe i varv när jag gick och lade mig efter kvällens bravader på 90s. Har nog inte haft så kul på läääänge ute på krogen. Har nog inte heller dissat så många killar på en kväll. Hahahah att de inte inser att det inte är ok att leka grott-man med alla tjejer. Jag tycker verkligen inte att det är ok. *skratt* Oj ett favorit-uttryck som Anders verkligen gillar!!!
Se i lördags var jag hemma hos Anders och vi åt en oerhört god middag som den duktiga Anders hade lagat. Till det hade vi ett otroligt gott rött vin från Sydafrika. Hela kvällen blev mycket bättre än vad jag trott från början. Även om den inte blev som vi pratat om =) Hahah ingen film men massor av prat. Vilket var skänt och trevligt. Men det känns som att jag kanske öppnat mig lite för myket. Hoppas inte på det, men man vet ju aldrig när det gäller mig =)

Nej sluta älta allt sånt nu =)
På med en film!! Får se vilken det blir!!

Over and out!!

Vecka 2 på semestern

Jaha... Då var vecka nr. 2 inledd... Med ett otroligt tråkigt väder måste jag få säga. Men lever på hoppet, fortfarande. Och tror på väderpresentatörerna om att det kommer bli bättre senare i veckan =) Woohooo I'm gonna work on my tan!! Och representera som den Tan Girl jag är! Hahaha...

Snart åker vi till Emmaboda och röjer. Can't wait! Jag och Frida kommer röja sönder, även om vi pratat om att inte festa sönder... Jag känner oss och vet att det inte kommer sluta som vi "planerat". Hahaha jag för så bra är vi =)

Haha nej nu ska jag nog kolla film =)
Ingen snyftare som inatt/imorse...

Over and out!!

Veckans boktips

Vil bara rekommendera alla att läsa Khaled Hosseinis båda böcker, Flyga Drake och Tusen Strålande Solar. De är bland de bästa böckerna jag läst! Satt ute idag och läste de sista sidorna i den senare och kunde inte slita mig även fast det blåste kallt och regnade! Jag fick tårar i ögonen och fick ta mig i kragen kändes det som! Men jag rekommenderar dem starkt!!

Wooohooo  Frida, snart ska vi röja på Emmaboda!! And it's gonna be lovely!!!

Pajen blev en hit!

Ja vad annat kan jag säga att jag är en äkta bullmamma som det så fint heter??
Fick bra betyg på min hemkomponerade paj men äpplen och blåbär. Det blev godare än vad jag hade tänkt mig... Hahaha ja så kan det gå!!
Mitt sommarfika på jobbet blev således en hit utan dess like. Det enda som kanske kan konkurrera, enl mig, är födelsedagstårtorna vi beställer från Vete-Katten till kalasen här på jobbet!!

Well well nu är det dags att gå hem =) Sweet!!

ÄNTLIGEN semester!!

Over and out...

Emmaboda bokad och betald!!

Japp nu var det gjort! Frida snart ska vi röja som vi aldrig gjort förr! Hahahaha... Ja jag är störd =)
Håller på att kolla upp vilka jag vill se, sen är frågan vilka jag verkligen kommer se... Ojojoj...
Hahah!

Nu är det så lung på jobbet att jag inte vet vad jag ska ta mig till!! Men hoppas på att jag iaf orkar ta tag i posten. Jo det måste jag göra! Annars kommer de inte få sin post jue!! Hahahah...

Ikväll är det pajbakning på schemat =) Wohoo!!

Nej nu ska jag visst fika ;-)

Over and out!!

Kaos på kontoret!!

Kaos!!!
Larmet på kontoret gick!!!
Hjälp vad högt det låter!! Och vad chockad jag blev!!! Hahah... Alla blev nog lika rädda...

Hahahah!! Sweet!

Fick höra att busstrejken är fryst eller liknade =) Har ju haft Frida inneboende hos mig i veckan, men nu säger hon att hon ska fly hem =( Och lämna mig ensam i min stoooora lägenhet!!!

Vi ska btw kolla på en lägenhet tillsammans på tisdag!! Härligt härligt!!
Får vi den kommer vi flytta ut i förorten, haha som om jag inte redan bor där, emn kommer slippa pendeln iaf!! Sweet oh so sweet!! Jag hoppas iaf på den!
Eftersom det är en trea så är den nog härlig på bytesmarknaden sen. Hehehehe... Så snart kanske jag bor inne i stan istället... Men samtidigt betyder detta att jag måste köpa möbler, om jag inte kan ärva från pappa och Carina när de säljer och flyttar till huset!!

It's all like lovely!!

Well well nu kommer snar Frida hit och jag slutar snart =)

Puss!!

RSS 2.0