Här händer det grejer...

Har fått ett ryck och börjat kolla jobb/skola och boende i främst Malmö, men även några andra härliga städer söder ut. Funderar på om det kanske är dags att ge upp tanken på ett storstadsliv i Stockholm och pröva lyckan i de södra regionerna lite. Känner att jag är oerhört trött på det ytliga livet här i Sthlm och jag känner att jag inte vill bo här längre. Det känns inte som att det ger mig så mycket längre. Men ändå vill jag inte ge upp allt så jag ska kanske hyra ut min lägenhet under tiden jag pluggar och sen får vi se. Ja för det är dit det lutar. Har hittat några kurser som jag vill läsa. Nu gäller det bara att söka och hitta boende och ett extrajobb. Samt att säga upp sig eller ta tjänstledigt från jobbet här.

Undrar vad alla andra kommer att säga om att jag får för mig att bara flytta så här?? Haha men bryr jag mig egentligen?
Nej jag har ju velat flytta ner rätt länge så varför inte testa nu?
Vad har jag att förlora?? Absolut inget!

Och pluggar jag kommer jag ju lätt in i en ny bekantskapskrets, som jag på sätt och vis saknar här. Börjar känna mig rätt ensam, även om jag har vänner så känns det inte hundra. Har nog kommit till en punkt där jag verkligen kan tänka mig att börja om. Jag menar har ju inget egentligen som håller mig fast här. Skulle väl vara jobbet då. Men det  kan jag få ett nytt. Hahah. Om inte annat så får jag tvinga Magnus att ta in mig som assistent på nåt projekt där nere och så drar jag bara!!! Vore grymt skönt. Och sjukt kul.

Har hittat så många utbildningar innom olika områden att jag inte riktigt vet vart jag står. Men jag har några aningar om vad jag ska välja. Men kan inte bestämma mig idag då jag just hittat dem. Måste nog skriva ut och väga alla för- och nackdelar emot varandra.
Gaaahhh, känner mig glad och upprymd, även om jag inte bestämt nåt än. Men det känns som att jag har kommit en bit på vägen nu när jag tagit steget att äntligen börja leta och titta. Men samtidigt känner jag mig lite konfunderad. Ska jag lämna mitt jobb eller bara vara tjänstledig. Går de med på att jag tar tjänstledigt för att plugga något som inte har med jobbet att göra. Ja så att jag inte kan komma tillbaka med nya tag och nya visioner. *suck* Ja jag vet inte....

Men det är iaf skönt att jag ventilerat mina tankar lite här och nu. Men jag tror att jag behöver lite mer råd och ngn att bolla allt med. Få nya uppslag och nya synvinklar på allt.

Gaaahhh!!!! Jag blir galen på mig själv! Kan jag inte bara låta friden fåligga lite innan jag börjar analysera och hålla på. Men samtidigt är det inte jag ju. Hahah...

Dags att slappna av lite, ska ta up min bok och läsa lite =) Det har jag verkligen förtjänat ;-)

Over and out...

Någon jag kommer sakna i 7 månader!

Frida och jag efter midnattsloppet
Gumman kommer sakna dig nåt oerhört när du åker bort!

Hahah ja vi hade en bra helg, galna fester och upptåg hemma hos mig! Bäst var att jag sålde vin i starten och tanten som tyckte att de som spungit luktade svett!! Hahha memories sweet memories!!

Så sjukt... Så ledsen...

Ja jag är ledsen kom på att jag nog har en massa att skriva om, problemet idag är bara att jag inte vet vart jag ska börja, vad jag ska skriva om, hur mycket jag kan skriva om det som hänt and so on.... Det gör mig förtvivlad. Men jag är glad att det finns underbara människor i min närhet som kan hjälpa mig och som är villiga att lyssna på det jag har att säga. Ni är alla guld värda!
Orden försvinner innan de kommit till fingrarna! Tankarna flyger... Bilderna på näthinnan vill inte försvinna. Inga tårar kan komma, det är då långt borta. Allt jag borde göra är att antingen skärpa mig och trycka bort allt eller fokusera på det som är bra eller bara gräva ner mig nu i helgen och hoppas på att jag faktiskt kommer bättre efter helgen.

Varför ska det hända nu?
Allt gick ju uppåt... Men det är då det händer. Iaf för mig. Det som sparkar undan benen som får mig att tappa fotfästet! Fan vad jag hatar att vara i mina skor ibalnd!! Hoppas bara på att någon kan hjälpa mig, hålla mig där jag vill vara. Tror att du finns, kanske ;-)
Men läkandets kraft är starkare än vad vi kan ana. Shit vilket dravel det låter som. Ska inte bli sentemental nu...

Vaför sörsökte jag inte skriva ner allt detta förra gången, jo jag var distraherad. Pratade samtidigt med en av dem jag vill hjälpa. Fick höra mer, se mer, veta lite till.  And damn it SUCKS! Men jag gillar dig ändå. Du ÄR speciell, för mig! Puss! Jaja ska kanske lämna det nu och ägna mig lite mer åt min bok och det glas vin jag nyss hällde upp!

Åter igen... Over and out...

Gaaahh sjukt!

Den här veckan har varit sjuk, inställda besök (tråkigt), olyckor och massor att göra på jobbet. Kom dessutom på när jag kom hem och softat ett tag att jag glömt göra iordning en arbetsplats på jobbet till en nanställd som börjar på måndag!!! Gaaahhh!!! Men hoppas på att jag hinner göra nåt åt det innan han kommer til kontoret på måndag... Bara att åka lite tidigare och fixa det *suck* Jaja synden straffar sig själv som det så fint heter!

Nu ikväll har jag bara softat med lite vin och min bok, som jag fastnat i. Det är  Smuts av Katarina Wennstam. Bra men samtidigt lite läskig att läsa. Vem vet det kanske sker i en lägenhet nära mig?? Brrr hemska tanke. Jaja kan iaf rekomendera den om man vill läsa en bra bok.

Annars känner jag inte att berätta så mycket mer om vad som hänt i veckan, jag har mest gått runt och undrat, varit lite disträ och orolig. Men nu känns det lite bättre. Tur är väl det. Borde ta och få lite distans känns det som men det är inte så lätt =(
Vill samtidigt få svar på mina frågor, men vet inte om jag ska pressa eller ligga lågt. Satsar nog på att ligga lågt. Känns mer rätt och mig just nu.

Jag känner mig mest ledsen och förtvivlad, vill kunna stötta några men det går inte. Massor som ligger emellan och massor med andra som det ska tas hänsyn till. Men jag hoppas at de känner mitt stöd, ja inte så som jag får "stöd" från mina nära och kära uta ett genuint stöd. Vill att de ska veta och känna att jag finns där för dem.
Önskar jag kunde bryta ihop och få allt överstökat och sen eventuellt glömma men samtidigt vill jag inte glömma. Även om vissa säger att jag gör fel så känner jag att jag gör det bästa för mig. Kommer som oftast att sätta mig i första rummet. Det är jag värd!!! Hahah ja ego men det får jag vara efter alls som hänt!

Nej nu vet jag inte vad jag ska skriva blev helt blank efter att ha kollat på några bilder. Vill som sagt vara där och visa mitt stöd, men det går ju inte :'(
Men du ska vet att jag tänker på dig, ofta!! Vill dig bara väl, som alla andra i min närhet!
Saknar er!

Och Frida, tack för att du finns och för att jag får skölja över dig med mina sjuka tankar och liknande! Du betyder allt! Utan dig skulle jag inte klarat av allt som hänt det senaste halåret, hoppar du vet och inser det! DU ÄR BÄST!!! Puss på dig! Hoppas att du och Krille får kul ikväll!

Over and out...

Ska man göra så här eller inte??

1. Du älskar henne för den hon är, hur mycket hon än skulle såra dig skulle du aldrig svika henne.
2. Du visar och säger alltid hur du känner.
3. Du skickar gulliga sms på kvällen och säger: Godnatt älskling, jag saknar dig <3 4. Du tycker ALLTID hon ser otroligt bra ut i dina ögon, no mather what.
5. Du är en Gentleman, som tål ett nej utan en sur min.
6. Du vill visa upp henne även om hon har mjukisbyxor och en skön tröja + utan smink !
7. Du ringer upp henne tills hon svarar om hon har blivit sur och slängt på luren i örat på dig.
8. Du lever för hennes kyssar.
9. Du håller vad du lovar.
10. Du skulle göra allt för henne.
11.Du trycker henne alltid närmare dig, tar hennes hand eller visar på annat sätt att det är just HENNE du älskar, när du pratar med andra tjejer på till exempel en fest.


Alla tjejer ska ladda upp den här texten innom 7 minuter annars kommer du aldrig få din älskade

Jag vågar inte riskera nåt...

Over and out... igen...


Bra att veta ;)

Killar läs;

när hon verkar blyg - säg att du älskar henne
när hon springer bort från dig - följ henne
när hon tar sitt huvud nära ditt - kyss henne
när hon bråkar & slår dig - håll henne intill dig
när hon är tyst - tänker hon hur hon ska säga "jag älskar dig"
när hon ignorerar dig - vill hon ha din uppmärksamhet
när hon försöker sticka iväg - håll henne om midjan & släpp aldrig taget
när du ser henne när hon är som värst - säg att hon är vacker
när hon skriker på dig - säg att du älskar henne; men du måste mena det!
när du ser henne gå - smyg upp bakom henne & ta tag i hennes midja
när hon är rädd - håll om henne & säg att allt kommer bli OK, för hon är ju med dig
när hon ser ut som att något är fel - kyss henne & säg att det finns inget att oroa sig för
när hon håller din hand - lek med hennes fingrar
när hon säger att hon fryser - kom närmre
när hon går iväg med ett långt avstånd - gå upp brevid henne & prata med henne
när hon flirtar med dig - ignorera henne aldrig!
när det är bara du & hon i ett rum - be henne stanna lite längre

Over and out...

Som sagt ny vecka nya tag!

Började igår med en så kallad höst-röjning här hemma. Hade tänkt att jag skulle fortsätta idag, men så låg det nya numret av Glamour och väntade på mig innanför dörren när jag kom hem. Så jag har fram tills nu legat och bläddrat i den och läst lite av varje där i. Allt är inte för mig men mycket går att läsa och ta till sig.

Och jag känner att så mycket som jag fick gjort igår är det ok att vila lite med rensningen idag. Men ska nog kanske ta tag i lite i bokhyllan idag, det kommer kännas bättre när jag är helt klar. Och det vet jag. Men som alltid är det det här med att börja som är det svåra. Jag kommer att få det gjort förr eller senare, bara det att jag hoppas på förr.... Det är inte kul att bo i en lägenhet där man inte trivs.
Men att börja det är som sagt det svåra, och vad ska man spara? Vad kommer man vilja ha kvar när man flyttar till nåt större? För just nu känner jag abra att allt som jag inte använder kan åka bort. Bara försvinna, jag vill inte ha det här längre. Men tänk om det är något som jag kommer behöva i en större lägenhet? Jaja kan inte bara säga att jag köper nytt när jag flyttar och behöver det, för det är mycket som jag kommer behöva köpa! Massor med saker som jag behöver som jag inte har eller ens får plats med nu!

Känner mig lite smått frustrerad... Vill att folk ska svara när jag hör av mig. Men förstår att man gör annat än att bara väntar på att jag ska höra av mig... Men man kan väl iaf svara på om det blir som man pratat om och lite smått planerat tidigare. Jaja jag ska inte vara en kärring som inte gör annat än bara ältar och tjatar på allt och alla. Men vill iaf ha ett svar, annars kan jag ju börja planera annat och se till att andra saker kanske kan hända istället. Tänker verklgen inte låsa upp mig bara för att jag väntar på ett litet svar!

Nej ska kanske ta tag i bokhyllan ändå, på så vis sätter jag tankarna på annat och kan låte dem vandra fritt och kanske kommer jag på en bra lösning på alla mina små "problem"... Hahaha...

Haha ok Frida, sju månader, men det är ju inte så kort tid det heller.... Och jag vet att det känns jobbigt att åka, speciellt eftersom det börjar röra på sig en massa här hemma. Men tänk så här: Du kommer inte vilja komma hem när dessa sju månader börjar lida mot sitt slut. Då kommer du ha så kul att du vill fortsätta åka runt med dina nya vänner från alla möjliga kanter av världen!
Några visdomsord till dig min vän bara ;-P
Och du vet att jag älskar dig för den du är! Och kommer sakna dig plenty!

Nej som sagt, dags att jobba lite har en kartong eller två att fylla här hemma. Samt lite att kasta *suck*

Over and out...

Ny vecka med nya tag...

Helgen började väldigt tveksamt men jag har lyckats vända den och gjort det mesta av den. Vilket känns väldigt bra! Jag har gjort det mesta idag faktiskt. Det började med att jag tog en tur till tvättstugan, när jag om upp så kom jag till insikt om att jag borde kanske möblera om lägenheten sagt och gjort tog mig en liten funderare över hur jag ville ha det och kom efter lite tid på hur jag kan göra. En möblering som jag inte har haft tidigare till och med. Hahah jag tror att jag har tömt ut alla olika sätt att möblera denna lägenhet nu, iaf om jag ska ha kvar min säng. Det är inte så lätt att komma på kreativa lösningar med en säng på 160 cm i en lägenhet på 26m2... Men jag lyckas på nåt sätt lösa det när jag inte trivs längre. Det enda som inte känns bra nu är hur bordet står.... Skulle vilja ha det vid det andra förstret, men då skulle det se så tomt ut vid det lilla förstret. *suck* Jag kanse ska ta ner datorbordet iaf... Det kan till och med frigöra lite plats i garderoben, hur konstigt det än må låta!
Imorgon ska jag tömma bokhyllan lite, behöver inte ha alla böcker som jag läst där. Samt så ska jag kasta all skit som bara ligger och skräpar. Känner att jag ger mitt liv en ny vändning nu. Som att jag går vidare. Från vad vet jag inte. Till vad vet jag heller ine. Men det känns skönt att göra det iaf. Det kanske är en tidig höstrensning, vem vet. Men som sagt det känns skönt att göra det.

Jag vet att jag kommit till insikt om vissa saker. Det känns både skönt och lite skrämmande. Har fått veta hur vissa personer i min närhet ser på mig, vilket kanske inte riktigt var som jag tänkt mig, men tiden får se om det kan ändras =) Har insett att vissa personer inte kanske uppskattat mig tillräckligt för att ha en plats i det "nya" som jag skapat nu. Men det känns elakt att bara utesluta dem utan någon förklaring. Känner att jag kanske kommer att vilja ha dem kvar när Frida min Frida lämnar mig. Hur ska jag klara mig utan henne i nio (??) månader?
Jaja jag har som sagt hittat, eller insett att jag har fler som kan förgylla mina dagar med än vad jag räknat med. Måste kanske bara vårda dessa relationer lite bättre.

Nej kanske ska återgå till min bok nu innan jag känner att jag tömmer mig helt och måste röka för att komma i fas igen... Jaja kommer väl komma tillbaka till detta ämne snart igen =)
Hahah alltid lika glad!!

Over and out...

Emmaboda är över....

Ja så är det, men jag sörjer inte nämndvärt för det. Eller gör jag. Iaf så träffade jag underbara människor där nere! Jag hoppas att jag kommer att träffa de flesta igen. Men man vet ju aldrig. Hoppas på att kunna åka ner om två veckor och hälsa på. Iaf en speciell person. Men vi får se. Kanske kan se till att muta lite så att jag får besök istället. ;-P
Hahah men det verkar vara lite svårt =( Men jag gör mitt bästa iaf. Hoppas att det kommer lösa sig. Hahaha...

Tillbaka på jobbet igen. Härligt, är faktiskt glad att jag inte varit ledig, regnet har inspirerat mig att vara tillbaka och göra mitt bästa. Hoppas dessutom på nya arbetsuppgifter och att det kna generera till en bättre lön. Jag menar har hört att andra höjde sin lön mycket mer än vad jag gjorde och det stör mig. Vad då??? Gör jag inte ett bra jobb?? Är jag inte värd mer pengar??
Om inte så kanske det är dags att söka nytt jobb... För jag vet att jag är åtråvärd på arbetsmarknaden. Med mina kunskaper och tillgångar innom allt jag lärt mig så borde det inte vara svårt att få ett nytt jobb. Hahah iaf inte enligt mig. Men så ska man få komma och träffa dem också så att jag kan blända dem med min personlighet!!!

Nej kanske ska ta och kolla vad alla andra gör idag och se om jag ska hitta på nåt med ngn eller om jag ska vara här hemma hela dagen och kvällen =(

Saknar faktiskt lite att vara på semester =( Kanske mest för att jag känner att jag inte kan åka iväg vilket jag känner att jag behöver. Men vill samtidigt inte dra ensam, men vem kan jag få med mig?
Well, det blir väl ett senare problem!

Nej dags att sluta, kan ordbajsa mer en annan gång ;-P

Over and out...

RSS 2.0