Vinter igen??

Vad är det för fel på vädret??? Trodde att våren var på väg.... Kanske därför som man är så nere...
Well well skit idet nu. Måste se det positiva i allt =) Ska ju kola på en ny lägenhet imorgon!! Wiiee!!
Nyss, eler nästan iaf hemkommen från en tur till min goa familj i Dalarna! Vad jag har saknat dem alla. Kanske ska försöka komma dit lite oftare. Känner att jag kasnke måste vårda dem lite bättre... Är kanske inte världens bästa på att höra av mig till dem och visa att jag har det bra trots allt. Men nu ska det nog bli bättring på den fronten med. Måste skärpa mig med mycket. Ta tag i mig på allvar. Se till så att jag inte kommer in i den gamla hjulspåren. Ta tag i allt igen och se till så att jag trivs mer och mer med det som jag faktiskt har.
Men först är det kanske bra att ha en bra bas att stå på, en grund som gör mig lycklig som jag kan bygga vidare på. Den kan ingen annan ge mig än bara jag. Lite stöd från  de i min närhet så är saken biff =)

Nej dags att ta en tru med min vän dammsugaren så att det inte förfaller totalt här hemma =)

Oinspirerad

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har sjunkit ner i ett träsk av att bara vara sjukt oispirerad till allt. Orkar inte ta tag i nåt, vill bara bort och inte alls vara här. Önskar sjukt mycket att det kunde bli som förr.... Men det kommer nog aldrig hända igen.
Drömde en underbar dröm om honom inatt. Första drömmen... Sjukt jobbigt. Vaknade med ångest och nu är det bara blivit värre!!! Känner klumpen i halsen växa och bli större och större. Varför utsätter jag mig för detta? Varför kan jag inte bara gå vidare? Varför är jag inte en starkare människa??
Allt jag vill är att vi ska kunna vara som vanligt mot varandra. Men har förstått att det kommer ta tid från hans sida. Ja säkert längre tid från min då det känns som att han redan har gått vidare. Lämnat mig ensam och förtvivlad...

Nej nu ska jag försöka kolla film och glömma allt annat!!

Påsk snart

Jaaa snart lite ledig!! Men vad ska jag göra??? Åka bort eller stanna hemma???
 Vore ju sjukt skönt att få komma bort, men samtidigt väldigt skönt att bara få vara hemma lite och inte göra något speciellt alls. Fast mest skönt vore det ju att få komma till mormor och äta god mat och bara vara. Hmm kanske ska åka iväg på en tur iaf =) Kommer ju ändå hem igen... Hahaha... Eller så stannar jag hemma och häller i mig vin och kollar film..... Ack ack alla dessa beslut....

Ja jag får nog ta en konferens med alla andra och höra vad de ska göra och vad de tycker. Vill ju leka med så många =)

Åre

Ja nu är det snart dags.... Eller snart... Haha ja nedräkningen har väl börjat iaf. Men först, ny lägenhet, förhoppningsvis. Ska titta på en iaf. Och så är det ju påsk. Vilket märks på alla godisskålar som börjat välla in på jobbet.... Haha ja än har det ju iofs bara kommit en, men ändå jag vet vad som väntar =) Godis upp över öronen!!

Och varför är den jackan jag vill ha slut??
Jaja jag får springa runt efter jobbet idag och leta för att se om den finns någonstans. Hoppas hoppas!! Menar vad ska jag annars ha för jacka i vår?? *suck*
Äsch ska inte vara så kinkig och grinig. Allt löser sig vad det lider =)

Nej ska nog försöka jobba lite nu =) Har ju någon rapport att skriva om vad jag gör här på jobbet....

Happy happy!!

Ja tänk att det kan vända, även om det inte har gjort det fullt ut, men lite i alla fall!! Ska på visning på en lägenhet nästa tisdag!!! Ska bli sååå kul!! Hoppas att jag får den. Hoppas hoppas!! Men skulle det inte gå som jag vill så hoppas jag på den andra lägenheten som jag är bokad på.
Jaaa just nu är jag i ett helt annat rus än vad jag var i tidigare. Ett uppåt rus och inte neråt!! Hoppas att det går bra! Håller tummarna för mig! Och jag hoppas att andra gör det med...
To day I am a happy champ!!

Hehe ja nu har jag fått skriva av mig lite och det är skönt... Kankse återkommer snart igen med fler roliga nyheter!! Eller bara för att skriva av mig igen =)

Ensam igen

Så då var det gjort, nu är jag singel igen... Efter 8 månader är jag lämnad till mitt eget öde igen. Det känns fortfarande lite konstigt men jag har tagit det hela med ro. Tror jag. Jaja vi får se hur jag mår om ett tag igen. Så länge jag mår bra ska jag nog skita i allt annat. Visst jag tycker fortfarande sjuukt mycket om honom men jag kan inte tvinga fram några känslor hos honom. Med tiden kommer det bli bättre. Jag känner att jag redan har fått distans till det hela. Konstigt men sant. Läskigt men bra. Det bästa är att vi fortfarande är vänner. Kanske kommer kännas konstigt när någon av oss träffar någon ny. Men jag tar just nu dagen som den kommer, vilket är det enda jag kan göra.
Det är som en liten epidemi just nu. Det är så många som gör slut nu. Som går igenom en separation på ett eller annat sätt. Önskar bara alla nyblivna singlar samma ro som jag känner. Att de också ska känna sig tillfreds med vem de är ensamma. Det är svårt jag vet men man mår så mycket bättre av att fokusera på det som är bra och kul istället för att gå ner sig i det tråkiga. Jag vet klychigt att säga men det stämmer.

Nej nu ska jag återgå till att leta efter en lägenhet! Måste hitta ett nytt boende, så att jag kan trivas i hemmet lika bra som jag trivs med den jag är!

Six degrees of separation

Hahaha har just fått vata att en kollega till mig har varit i min lägenhet innan jag flyttade in.  Det är  Six degrees of separation! Har nog aldrig varit med om något liknande innan. Lite kul är det, men samtidigt läskigt med. Ja jag visste ju att han är från Huddinge, men hade inte kunnat tänka mig att han är från det området där jag bor!!
Shiti pommes!

Haha ja det var väl det jag egentligen ville säga =)

Förutom.... Finns det någon som vill byta sin lägenhet med mig?? Isf hör gärna av dig och berätta mer =)

Tatuering

Ja nu har jag tänkt på det fram och tillbaka i flera år. Det är kasnke dags att slå slag i saken. Motivet är fortfarande samma som för tre år sen så det känns som att det verkligen är dags nu.
Ska kolla tid och höra med dem om det funkar. Men det tror jag att det gör har hört mig lite för tidigare och då skulle det funka så varför inte nu?
Kanske ska slå slag i saken och göra mig en ny skiss.... Ooohh spännande!! Ser verkligen fram emot det nu =)

*suck* Strul på jobbet måste verkligen ta tag i det nu..... But I will come back!!

Vara eller inte??

Brrr nu sitter jag här på jobbet och har 30 minuter kvar tills jag får gå hem... Jag vet inte vad jag ska göra. Väntar som vanligt på att få beslut från andra. Ovanligt?? Nej. Men det gör ju inte att mitt jobb blr lättare att sköta. Jaja det är bara att hålla ut.

Är glad att jag funnit några lösningar i mitt liv iaf. Håller på att se över om jag ska försöka byta min lägenhet eller om jag ska försöka köpa eller få en ny via ngn bostadsförmedling... Det är inte lätt men jag har ändå inte gett upp hoppet. Hoppas mest på att jag ska kunna byta min med någon. Men det verkar svårt. Ja och jag förstod att det skulle vara så.

Det är mycket som ska göras nu. Håller på att lär mig italienska hemma. Hahah ja jag försöker iaf. Har en sån kurs på datorn. Kanske ska görsöka få tag på böcker med gramatikövningar med. Och sen ska jag försöka komma in på ngn kurs på tex universitetet eller medborgarskolan. Skulle bli sjukt glad om det fanns ngn kurs på Universitetet på kvällstid. Det vore grymt!!

Har tagit upp tanken på att tatuera mig igen. Och skönt att veta så är motivet fortfarande samma som det var för ett år sedan. Jag måste nog sätta mig ner och skissa ner dem och sen försöka få en tid så att jag kan få veta om det kommer funka eller om det är kört!!! Fatta var kul om jag kunde få göra dem. Skulle vara grymt om jag fick dem gjorda innan sommaren med. Hmm ja kanske ska kolla upp om de har ngn tid efter lön eller nåt.... Ooooh spännande!! =)

Nej dags att ta hand om disken här.... Ja jobba måste jag ju fortfarande göra. Men snart får jag gå hem =)

Tankarna maler....

Varför? Är den tanke som går runt mest i mitt huvud just nu. Kan fortfarande inte riktigt förstå vad som hänt. Men nu sitter jag här, ensam i min lägenhet. Konstigt nog känner jag mig hemma trots att jag inte bott här på över ett halv år. Visst jag saknar honom så sjukt mycket, älskar jufortfarande honom, men det var inte mitt val. Hoppas fortfarande att det går att lösa, att det inte gick för långt. Tror att det här gör oss gott att inte vara på varandra jämt. Att inte ses varje dag. Att tillåtas sakna den andra.
Men vad tänker han? Hur tänker han?
Kommer jag få svar på mina frågor till slut?

Vaknar mitt i natten fortfarande, förvirrad, med hur många konstiga frågor som helst virvlande. Även om jag känner att jag mår skit så är det inte alls lika illa som det var för några dagar sedan. Jag har tagit ett steg i rätt riktning.

Vet inte om jag ska hoppas på en fortsättning eller om jag ska försöka komma över alla min känslor för honom. Så att vi kan gå vidare. Vara vänner och fortfarande vara en del i varandras liv.
Just nu känner jag mest för att bara minnas allt det bra och se vart det leder. Låta min hjärna fundera ut ett bra alternativ som passar mig. Som gör att jag kan gå vidare med mitt liv! Det är prio ett för mig. Ska för en gångs skull vara sjukt självisk. Inte bry mig om vad alla andra tycker och tänker.

Det var ett bra tag sen jag satte mig, och bara mig, i första rummet. Alltid har jag på något sätt satt jobb, kollegor och familj i samband med mig. Men nu är det JAG. Ego det är vad jag ska ställa mig in på att vara. Skita i alla konsekvenser, men fortfarande inte göra något dumt, tappa bort mina värderingar.

Jag vet att jag tvivlat på oss, men det beror mycket på att jag inte fått chansen att sakna honom, möjligheten att längta efter att få se, höra och känna honom. Vilket jag börjar göra mer och mer nu. Önskar att jag kunde bara få höra honom säga god natt ikväll. Vet att jag bli starkare att vara ensam, men vill inte vara helt ensam utan veta att det finns någon som tänker på mig där i en annan säng som också ska sova. Denna någon vet jag vem det är. Hoppas han vet det med!

Nej måste nog sluta dilla, annars kommer jag aldrig kunna sluta.

Go with peace peolpe!!

In a sad sad mood...

Ja massor har hänt, sitter nu ensam i min lägenhet och känner mig fortfarande väldigt ledsen. Vet inte vad jag ska ta mig till. Kan bara ge honom den tiden som han vill ha och behöver för att tänka igenom allt. Men om han vill fortsätta så kommer det inte vara som innan. Jag kommer inte flytta in där igen utan kommer bo kvar här och ev vara där någon helg. Annar om han vill träffas oftare så får han komma hit. Men ska inte hoppas på för mycket. Vill inte riskera att bli allt för bexviken om han inte vill mer.

Jaja men nu är jag tillbaka in the nuthouse!! Grannen ovanför har sina välbekanta helg-ryck. Eller ska jag kalla dem fylleryck, även om jag bara kan misstänka att det är så :/
Något jag inte saknat, men nu är jag i full fart att söka mig en ny lägenhet. Både genom att försöka byta mig till en samt genom bostadsförmedlingen. och jag känner att jag kan vara lite kräsen. För varför ska jag inte vara det.
Men jag tycker iaf lite om min lägenhet. Vilket är tur det för annars skulle jag gå under tackvare det med.....

Well well nu ska jag försöka packa upp alla mina saker som FORTFARANDE är nedpackade.... Illa Linda ILLA! Men inte så lätt att ta tag i det när man inte är på topp =(

RSS 2.0